Makeuplook: Don’t want your body, but I hate to think about you with somebody else

smokey eyes with dark lipsNu var det ett tag sedan sen jag gjort en riktig makeup, jag har helt ärligt knappt sminkat mig sedan jag gick på semester för en vecka sedan. Ganska skönt, men man känner sig smått sunkig när man går på fest osminkad med gammal solskydd, haha! Har du haft en bra sommar hittills?
Makeupen är för övrigt, på något underligt sätt, inspirerad av Somebody Else – The 1975..

Bas
Make Up For Ever Ultra HD Foundation y215
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
NARS Blusher Orgasm
Youngblood Contour Palette
Youngblood Lunar Dust Twilight

Ögon
The Balm Meet Matt(e) Nude Palette
Make Up Store Cake Liner Black
IsaDora Insane Volume Lash Styler
Inglot Pure Pigment Eye Shadow 85
Makeup Geek Eyeshadow Corrupt
NABLA Velvetine Bombay Black
MAKIASH Eyebrow Pen 2 Mocca Brown

Läppar
Pretty Zombie Cosmetics Liquid Lipstick Black Cat
NYX Soft Matte Lip Cream Dubai

1 svara
  1. Emma
    Emma says:

    Superläckert Ida! Jag har också semester och sminkar mig rätt sparsamt för närvarande. Är rätt skönt men kommer nog sminka mig lite mer de närmast kommande dagarna. Och nästa vecka ska jag jobba igen så då är det tillbaka i vanliga sminkrutinen.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *