Makeuplook: Eresia

Nabla eyeshadow eresia mystic & diva crime lipstick reverseEn färg som jag har en rätt komplex relation till är lila. Ibland älskar jag det och ibland hatar jag det. Liksom fel nyans av lila får det att krypa i kroppen på mig på samma gång som rätt typ av lila gör mig väldigt exalterad. Helt ärligt, så gjorde inte de lila i Nabla Freedomination mig sådär jätteexalterade, men av en slump satt jag ändå plötsligt och applicerade dem. Är det bara jag, eller är lila en av de bästa färger man kan ha till rödorange hår? Jag kände mig så sabla snygg i den där sminkningen och jag är rätt säker att det inte känts lika awesome med typ blont hår. Hur känner du för lila? Har du någon sådan där färg som du har ett komplicerat förhållande till?

Till ögonen använde jag Nabla Eyeshadow Mystic, Eresia och Narciso samt LH Cosmetics Crayon Daring Mood. Läpparna är en kombination av Nabla Diva Crime Lipstick Reverse och LH Cosmetics Daring Mood.
Nabla eyeshadow eresia mystic & diva crime lipstick reverse

Bas
Palina Magic CC Cream New York
NYX HD Concealer Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Illamasqua Powder Blusher Lover
Milani Contour & Highlight Cream & Liquid Duo 01 Fair/light

Ögon
Nabla Eyeshadow Mystic, Eresia, Narciso
LH Cosmetics Crayon Daring Mood
Kat Von D Tattoo Liner Trooper
Kiss Blooming Lash 4
IsaDora Insane Volume Lash Styler

Läppar
Nabla Diva Crime Lipstick Reverse
LH Cosmetics Crayon Daring Mood

4 Kommentarer
 1. Natasha
  Natasha says:

  Har också rödorange hår och håller med om att rätt nyans av lila ser jävligt fräckt ut! Sedan har jag gröna ögon som ger en fin kontrast, speciellt om jag kör på mörklila. Nyanser av ljuslila tycker jag är jättesvårt: är den för kalltonad ser jag död ut och är den för varm skär det sig nästan alltid på något sätt. Du ser dösnygg ut i det här sminket!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ja men eller hur! Älskar också gröna ögon och lila smink! Kall lila kan vara supersvårt på samma gång som skitsnyggt! Typisk komplicerad färg

   Svara
 2. Madeleine
  Madeleine says:

  Jag tycker om varm lila, plommonnyanser. Kalla lavendel eller blålila tycker jag inte om. Det beror nog på att jag inte tycker om blått. Otroligt jobbigt då jag för fyra månader sen födde en son, och alla köper blå saker till oss nu!! Gah!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *