NABLA Freedomination Collection

NABLA Freedomination Collection

NABLA Freedomination Collection

Det finns vissa märken som gör att jag håller glöden uppe med mitt skönhetsbloggande – ett av dem är NABLA. Varje gång de kommer med ett produktsläpp är jag exalterad, andas tungt och hoppar på stolen. Senaste produktsläppet är NABLA Freedomination Collection som jag är tokförtjust i. Som vanligt är allt av otroligt hög kvalitet, ni vet – grymma pigment, härliga färger osv. Det bästa med NABLA är att de är cruelty free och att allt utom deras mascara är veganskt – dvs att det är bara att shoppa och sluta tänka. Så varsågod – här kommer en swatchbomb på Freedomination!

NABLA Freedomination Collection Box

NABLA Freedomination Collection Box

Vi börjar med boxen! Denna innehåller fyra Diva Crime Lipsticks och två Dazzle Liner, alla nya för detta produktsläpp. Kommer i en trevlig box som passar samlaren eller som present.
NABLA Freedomination Collection Box swatches Diva Crime Perfect Day Goa Reverse BohèmeNu swatchade jag detta lite knasigt gentemot bilden, men jag tror ni fattar. Swatches från vänster; NABLA Diva Crime Lipstick Goa, Bohème, Perfect Day & Reverse, NABLA Dazzle Liner Purity & Crystal. Samtliga läppfärger känns som klassiska NABLA-lippies och är otroligt krämiga och pigmenterade. Dazzle Liners swatchade lite knas och jag undrade först varför, men kom sedan på att jag smort mig med en olja, så tror de reagerade med den. Swatchade dem igen och de gick på mycket jämnare.
NABLA Eyeshadow Swatches On The Road, Alchemy, Blue Velvet, Millenium, Freestyler, Mystic, Eresia, New heaven, Virgin Island, LotusDetta är det som fick mig att hålla på att göra i brallorna. Alltså jag ÄLSKAR NABLAs skuggor och denna kollektion är ren porr för mig! Swatches från vänster: NABLA Eyeshadow On The Road, Alchemy, Blue Velvet, Millenium, Freestyler, Mystic, Eresia, New Heaven, Virgin Island, Lotus. Virgin Island kommer UTAN tvekan att hamna på mina ögon ikväll. Så sjukt fin färg. Samtliga färger är swatchade på bar hud, förstår ni hur smöriga och pigmenterade dessa är??
Nabla Oxsexed HabanaNABLA Shade & Glow Obsexed & Blossom Blush Habana
Nabla monoi happytudeNABLA Shade & Glow Monoi & Blossom Blush Happytude

NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick Antimatter & Fetish Mauve

NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick Antimatter & Fetish Mauve

nabla obsexed habana monoi happytude antimatter fetish mauve swatches
Swatches från vänster: NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick Fetish Mauve, Antimatter, Blossom Blush Habana (LOVE), Shade & Glow Obsexed, Blossom Blush Happytude & Shade & Glow Monoi. Som vanligt jättehärliga pigment. Samtliga swatchade på bar hud. Ena produkten som kan vara lite bråkig är Antimatter som rinner lite, vilket egentligen bara innebär att man får jobba i tunna lager.

All over all: I adooooore! Favoriterna är utan tvekan typ alla skuggor. Som jag nämnde innan är NABLA helt cruelty free och samtliga produkter veganska (utom mascaran). Produkterna kostar mellan ca 80 – 160 kr, dvs högst rimliga priser. Boxen har jag dessvärre ingen prisuppgift på. Kollektionen släpps 12/7!

*Pressutskick

9 Kommentarer
 1. Saffron
  Saffron says:

  Alltså, det här är bara SÅ fint, älskar färgerna, älskar den marmorerade förpackningen. Har verkligen aldrig testat något från NABLA men nu vill jag verkligen det!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Gör det! Deras skuggor är fan livet! Och älskar även typ alla rouger jag testat! mmmmm, så fina saker

   Svara
 2. Ewe
  Ewe says:

  Ååh bara för att dom såg så fina ut kunde jag inte låta bli att klicka hem mina första nabla produkter!

  Om du inte redan vet det så hade dom sänkt pris och sänkt frakt nu vid lanseringen av den nya kollektionen, om du ska klicka hem ännu mer 😉

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hahaha!! Nej du, jag klarar mig xD sugen, så klart, men det finns ju en gräns för hur mycket smink en kan omsätta 😛

   Svara
  • Ida
   Ida says:

   Gosh, I don’t know, I need to swatch them side by side to know, and I don’t have the opportunity to do it now (away for the weekend)

   Svara
 3. Catherine
  Catherine says:

  Hej! Jag tänkte fråga om du vet vad diametern är på skuggorna. Är så sugen, men har ont om plats i paletten, hehe! Du har rätt i att den här kollektionen är ren porr!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Lite osäker på size, men de är mindre än t ex make up store men större än makeup geek! Tror de är lite, lite större än singelskuggor från mac med (folk brukar ju veta hur stora de är)

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] gång som rätt typ av lila gör mig väldigt exalterad. Helt ärligt, så gjorde inte de lila i Nabla Freedomination mig sådär jätteexalterade, men av en slump satt jag ändå plötsligt och applicerade dem. Är […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *