Makeuplook: Everyday Makeup

skönhetsblogg skönhetsbloggFör det mesta visar jag ju er inspirerande looker i roliga färger och form, och inte allt för sällan en kavalkad av färger utsmetade i ansiktet. Det är det jag tycker är roligast att göra, leka och se vad som händer, och i 90% av fallen har jag rätt dålig koll på vad jag ska göra när jag börjar, oftast har jag faktiskt bara kollat ut en eller två färger jag är sugen på att leka med och har en ungefärlig hum om vilken känsla jag vill ha, sen kör jag och ser vad som händer.

När jag ska iväg och måste se presentabel ut fungerar ju inte riktigt det tillvägagångssättet, utan då är det vettigt att köra på en look som man vet fungerar och som brukar kännas bra. Då kan det bli såhär! Buskiga, halvslarviga bryn (våga vägra perfekta bryn), en vingad eyeliner, en slarvig rökig skuggning och en my lips but better-färg. Hur brukar du se ut? Har du en to go-look? Och vill ni se fler “normala” looker eller är det kul när jag bara blajar runt?

Bas
Dior Diorskin Nude Air Foundatio 010
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
NARS Blusher Orgasm
Youngblood Lunar Dust Twilight
Kat Von D Shade & Light Contour Palette
IDUN Mineral Bronzer Midnattssol

Ögon
IsaDora Insane Volume Lash Styler
NARS Dual Intensity Eyeshadow Himalia
Make Up Store Cake Liner Black
Lily Lolo Eyeshadow Primer
Make Up Geek Eyeshadow Corruption
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown
Viva La Diva Eyebrow Fine Liner Mitard

Läppar
IsaDora Sculpting Lipstick 52 Dusty Rose

4 Kommentarer
  1. Karin - smulsex.se
    Karin - smulsex.se says:

    Min bästa to-go vardagslook är att lägga massor med tid på basen, sen skita i ögonskugga eftersom det tar för lång tid, mascara, ordentliga bryn och så ett rött läppstift på det. Försöker inse mina begränsningar som tidsoptimist och börjar jag sminka ögonen så är jag redan en timme sen när jag inser att jag är halvvägs igenom en smokey eye och ja..det går ju inte bara.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *