Yves Rocher Accord Chic Eau De Parfum

yves rocher accord chic eau de parfumI förra veckan trillade Yves Rocher Accord Chic Eau De Parfum ner i min brevlåda och som en nybliven parfymhorder tycker jag alltid att det är superkul med nya dofter. Accord Chic ingår i Yves Rocher  Secret D’Essences-serie som består av sex(?) olika dofter och beskrivs som en elegant och sofistikerad doft, och det är jag beredd att hålla med om. Accord Chic för mina tankar till 20-talet med sin kryddiga pudrighet och spontant känns det som en lite vuxnare parfym, det är liksom ingen Escada-doft vi snackar om, utan snarare något för dig som vill ha något lite djupare, men ändå lätt. Motsägelsefull som vanligt. Varsågod.

Jag ska erkänna att jag har rätt rutten koll på doftackorden i Accord Chic, de jag med säkerhet kan sniffa ut är rosépeppar och iris. Den förstnämnda är inte så svår eftersom det är den starka öppningstonen i doften. Övrigt ska parfymen ha noter av bensoeharts och olibanum, men jag skulle inte kunna identifiera dem ens under pistolhot, inte för att Accord Chic inte har dem, utan mest för att jag inte har en susning om hur de doftar.

Så vad kan du förvänta dig? En pepprig och kryddig öppning som lägger sig till en mjuk och pudrig doft som tittar tillbaka i tiden. Gillar jag? Japp. Älskar jag? Nja. Värd att dofta på? Absolut!

Pris: 249 kr/30 ml

*Pressutskick

Yves Rochers produkter lämpar sig inte för dig som vill ha cruelty free skönhetsprodukter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *