Makeuplook: Fake Freckles

Fake freckles makeupSaker jag älskar: fräknar
Saker jag har begränsat av: fräknar
Saker jag målat dit: fräknar

Gillar du fräknar?

Dessa har jag gjort med Sigma Winged Liner E06 (nya favoritpenseln, kommer berätta mer) och lite halvsvart skugga. I övrigt bär jag mest svenska märken på mitt ansikte, insåg jag. Ögonen består av IsaDora Eye Sculptor Bar 24 Mauve Rose Sculpt, Make Up Store Cake Liner Black och Sweed Lashes Boo 3D. Brynen är ifyllda med Fornax ur LH Cosmetics Infinity Palette. Rouget är IsaDora Peaches ‘n Cream och läpparna IDUN Cosmetics Creme Lipstick Stina tillsammans med lite random läppenna. #supportyourlocalbusiness

Fake freckles makeup

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *