Sweed Lashes Boo 3D

Sweed Lashes Boo 3DFör ett tag sedan trillade ett gäng fransar från Sweed Lashes in hos mig. Fransar är alltid kul och jag använder rätt mycket av dem både till olika looker jag gör och till partysminkningar (eller bara lite extra vardagsfin). Sweed Lashes har ett kul utbud av fransar som inte bara är långa, utan kanske lite extra fluffiga, någon schysst form eller annat skoj. Nu har jag inte testat alla på bilden, men ett par som jag fastnat extra mycket för är Sweed Lashes Boo 3D (längst till vänster) som är fluffiga och ger dockögon.
Sweed Lashes Boo 3DSom du kanske ser har de strån som ligger lite hullerombuller och skapar ett tätt och lite fluffigt intryck. Bandet på dessa är lite tjockare och behöver således ha minst en tunn eyeliner som kompis för att göra sig rätta. Sweed Lashes Boo 3D är inte sådär jättelånga i ytterkant vilket skapar ett lite rundare och öppnare intryck än vad ett par fransar med lång ytterkant gör, den typen av fransar ger mer av ett kattigt och svepande öga.
Sweed Lashes Boo 3DHär ser ni Sweed Lashes Boo 3D in action! Eftersom jag inte har skitstora ögon får jag alltid klippa mina fransar lite. Dessa har jag klippt ca 5 mm i ytterkant. Tips: klipp ALLTID fransar i ytterkant och inte innerkant, om fransarna är lite längre kommer det bara se konstigt ut.

Sweed Lashes Boo 3D kostar ca 179 kr. Eftersom dessa är tjockare kan du utan tvekan få ur ätt många användningar av dessa bara du inte är hårdhänt! Vill du se mer av dessa fransar kommer det snart ett inlägg med en sminkning med Boo på!

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *