Makeuplook: Flower Goth

Black lips orange eyeshadow
Hej vänner!

Jag försöker leta mig tillbaka till gamla rutiner, få vissa saker att vara som vanligt trots att det är jobbigt just nu. Känslomässigt är jag väldigt ur balans och faller ut i gråt av lite vad som helst, ikväll började jag t ex gråta när jag upptäckte att beställningen vi hämtat på Max blivit tokig – istället för en BBQ Sandwich hade jag fått en Friscoburgare. Typiskt sak som skulle kunna få mig väldigt arg vanligtvis, men gråta? Jag kan se en viss komik i situationen, vilket gör det lite lättare men det är fortfarande en overklig soppa.

Så ja, jag är ledsen men försöker att lappa ihop livet och mina känslor så gott jag kan. Vill bara säga att jag fortfarande helst ser att ni som känner mig eller träffar mig behandlar mig som vanligt, det blir mycket lättare att klara sig genom dagarna när folk skickar kattklipp och berättar vad den dumma kollegan gjort snarare än beklagar, ibland kommer det vid så fel tillfälle.

Små stenar är förövrigt ett sjukt bra sätt att täcka små piplor som satt sig på fel ställe. Just sayin’.

/At the moment I don’t have the energy to make translations of my blog posts. I’m going through a rough time so I’m kindly asking you to use the translation function which I have installed on the blog. Thanks for you consideration <3

Black lips orange eyeshadow

Base
IsaDora Cover Up Stick ‘n Brush Foundation & Concealer 01 Beige
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly + bareMinerals Complete Coverage Serum Concealer Light
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
NABLA Blossom Blush Kendra
NABLA Eyeshadow Luna (highlighter)

Eyes and brows
IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascara
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown
TheBrowGal Convertible Brow Dark hair 01
TheBrowGal Eyebrow Gel Clear
MAKIASH Perfect Eyeliner
Eylure Eyelashes No 118
NABLA Eyeshadow Petra + Danae
Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Realgar
Illamasqua Pigment Fortune

Lips
Make Up Academy Lipstick Raven

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *