Makeuplook: Glitter Peacock

Jag har gått och kärat ner mig helt totalt i glitter – igen. Kanske inte helt underligt nu när det faktiskt är glittrets högtid! Denna gång har jag tagit closeupbilder, är det något ni gillar? Jag ska försöka att bli lite bättre på det i så fall.  För övrigt är glittret en present från min fina vän Josefine, 100% rätt julklapp om vi säger så. Hade aldrig hört talas om Glisten Cosmetics innan det, har du? Men kan definitivt varmt rekommendera dem!
BAS
Lumene Natural Glow Foundation – 1 Porcelain
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral
Illamasqua Powder Blusher – Lover
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer – Fair/light
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Milkyway

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara
Viva La Diva Move Me Jungle Palette
Makeup Academy Pearl Eye shadow – Electric Purple
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries
Glisten Cosmetics Hannah Glitter
Ardell Faux Mink Lashes

LÄPPAR
Lumene Silky lip Fluid 2

5 Kommentarer
 1. Karin
  Karin says:

  Älskar sminkningen!
  Jag gillar båda typerna av bilder alltså både närbild och ansiktsbild. För mig är det viktigt att se både detaljarbete och helheten, det är på det sättet jag lär mig att bli bättre på att sminka mig själv.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ah förstår 🙂 har varit lite lat med closeups, har tyckt att det tar lång tid, hehe. Men det gäller ju mer om att komma in i det 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *