Makeuplook: Glitterspya

Nu är det nyårsafton och jag hoppas att ni har roliga planer och håller er borta från fyrverkerier, tomtebloss är också kul! Jag kommer fira nyår på landet med min sambo, våra hundar och två vänner till oss. God mat, bubbel och spel är tanken. Här blir min sista sminkning innan nyår som du förhoppningsvis kan hitta lite mod och inspo att balla ur – det är rätt kul att vända uppochner på ett paket glitter och dumpa i nyllet! Bakom denna sminkning finns helt ärligt inte så mycket tanke. De flesta gånger som det blir såhär mycket vet jag bara att jag t ex vill ha färg och glitter.
Till makeupen använde jag tre sorters glitter och några stora dekorationsstjärnor. På så vis blir det olika texturer och mycket som händer, vilket kan vara kul ibland. Till denna makeup har jag dessutom försökt att använda lite mer budgetvänliga produkter, t ex från danska märket Gosh. Deras foundation imponerade på mig med vilken fin täckning samt hur lätt och fräsch den känns! Tycker det är skitkul att hitta budgetprodukter som presterar bra.

BAS
Gosh Foundation Drops – 004 + Gosh Mix & Fix Colour Drops – Lightening
Wet n Wild Cover All Concealer Palette
Illamasqua Powder Blusher – Lover
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer – Fair/light
Gosh Lumi Drops Illuminating Highlighter  – 002 Vanilla

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara
Gosh Brow Kit  – 001
Nabla Eyeshadow – Virgin Island
ModelsOwn Fullmoon Palette
Glisten Cosmetics Hannah Glitter + Chunky Mixed Morrisey
Färg Collection Glitter Iris-Vit
Illamasqua Pure Pigement – Beguile
Ardell Faux Mink Lashes

LÄPPAR
IsaDora Gloss Glace – 26 Iridescent Glow
Illamasqua Pure Pigement – Beguile

2 Kommentarer
 1. Moa Strandberg
  Moa Strandberg says:

  Hur får du de medelstora paljetterna att fästa? Liksom trycker du på dom en och en, eller doppar typ en pensel i paljettröran och hoppas på det bästa? Sjuk snyggt blev det i alla fall!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jag gör på lite olika sätt! Men vanligtvis går jag på en glitterbas (typ nyx glitter glue) eller lite franslim. Är jag jättepetig med var de ska sitta så duttar jag ut en liten klutt av valfritt lim och plockar sedan upp glittret med en pincett och placerar ut det. På denna bild duttade jag ut lite vaseline med fingret (jättetunt) och satte sedan ut glittret med ett rent finger och bara lite hipp som happ 🙂 brukar tänka att det är fint att det är lite symmetriskt men att det blir bäst när det är lite huller om buller. Det ser mer avslappnat ut 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *