Googly Eyes Makeup

Makeuplook: Googly Eyes

Googly Eyes MakeupFör några månader sedan gick jag på stan och såg en påse med googly eyes. Kände bara att jag måste göra en makeup look med det – typ hela nyllet!! Sedan hade jag dessvärre inte tid att göra det innan halloween (det hade ju varit en kul look) men igår fall andan sig på. Jag hade inte så klara idéer om hur den skulle bli, utan bara att det skulle vara googly eyes i hela nyllet.

Började med att lägga en bas av endast The Body Shop Shade Adjusting Drops – Light. Dessa ger huden en spökig känsla, men de täcker inte helt. Sedan började jag klistra fast mina googly eyes (Panduro) med franslim från Sweed Lashes. Man skulle ju tro att detta tog ca 500 år, men så länge du inte har extrema tålamodsproblem klarar du helt klart detta på inte överdrivet lång tid. På ögonen har jag ett par fransar från EBay som jag fått av Viola. Vet dessvärre inte var du hittar dem. Mascara är Lash Hero från The Body Shop.
Googly Eyes MakeupBrynen är Fornax från Linda Hallberg Cosmetics. Den vita basen som är vit-vit är Creative Color från Färg, en produkt som dessvärre utgått vilket jag tycker är svintråkigt! Just deras Creative Colors är några av de roligaste produkterna jag vet att jobba med. De svarta prickarna och läpparna är Pretty Zombie Cosmetics – Black Cat.

Som sagt, min googly eyes makeup var extremt rolig att göra, så är du lite dum i huvudet rekommenderar jag helt klart dig att göra det själv. Vill du se slow motion video? Gå till min instagram (spindelsven) och ta dig en titt 😉

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *