Makeuplook: I’ve Been Sleeping In My Head

Metallic Mysteries By Linda HallbergFick lite feeling, ville vara dewy, solkysst och testa Metallic Mysteries Palette som jag var och hämtade ut i fredags. Denna har jag använt till highlights, ögon och på läpparna och maxat användningen. Helt ärligt så vet jag inte varför jag gjorde cat eyes, jag är skitkass på att göra det på mig själv. Det är som att mina ögon INTE VILL ha skuggor i cat eye-form.

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation Bora Bora Tiare 012 + Shade Adjusting Drops Darkening
Wet n Wild Cover All Concealer Palette
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon Greige
Nudestix Nudies All Over Face Color Illumi-Naughty + Brown sugar, Baby
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries Palette Bangi

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries Palette Bangi, Collision, Dead Star
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette
Ardell Faux Mink Lashes 814

LÄPPAR
Lumene  Silky lip Fluid 2
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries Palette Bangi
Metallic Mysteries By Linda Hallberg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 12 =