Wet N Wild Cover All Concealer Palette

Wet N Wild Cover All Concealer PaletteLåt mig presentera en oväntad favorit, Wet N Wild Cover All Concealer Palette. Som du säkert ser på förpackningen så har jag haft den ett litet tag, men det är först nu som jag fått upp ögonen för hur härlig den faktiskt är. Vanligtvis upplever jag att jag inte gillar konsistensen på sådana här concealerhjul och det är inte ovanligt att jag snabbt ger bort dem eller t o m kastar dem pga dåliga. Förstå min förvåning när jag inser att denna är en riktig pärla! Nu har jag läst en jäkla massa olika blandade recensioner på denna, vissa älskar och andra inte, men med tanke på priset, blygsamma 69 kr, så kan det vara värt en chansning.
Wet N Wild Cover All Concealer PaletteDe färger jag uppskattar mest i Wet N Wild Cover All Concealer Palette är den gröna och den beigea. Den gröna för att dämpa rodnad och den beiga för att täcka under ögonen. Eftersom jag är lila under ögonen så neutraliserar den superfint, är du mer åt det blåare håller är den rosa ett bättre val. Jag upplever inte att jag har några som helst problem att dutta på lite mer av någon ljus concealer om det behövs (kan tycka att denna är lite, lite för mörk). De som inte gillar paletten verkar tycka att den lägger sig i linjer, och ja, det gör den om en inte sätter med puder. Jag kan  tänka mig att denna passar en normal eller torr hud bättre än en fet då det känns som att den innehåller olja.
Wet N Wild Cover All Concealer PaletteDen senare tiden har jag använt Wet N Wild Cover All Concealer Palette nästan varje gång jag sminkat mig och det känns som att det är bra betyg nog. Jag har helt ärligt för mycket smink och rätt dålig koll på vad jag äger, så om jag återvänder till samma sak många gånger betyder det att det är en vinnare. Om du är sugen på att testa Wet N Wild Cover All Concealer Palette så finns den på t ex Lyko, Eleven osv.

Vegansk och cruelty free

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =