Makeuplook: New Fang

idun tildaidun tildaEn look jag alltid trivs jättebra i är eyeliner, en klassisk röd läpp tillsammans med lite halvsammansatta lockar, lite 50-talet light! Har du någon favoritlook eller to go-look?

Som jag skrev igår skulle jag göra en makeup med alla basprodukterna från IDUN och det har jag också – rouge, bronzer och highlighter är allesammans IDUN! Jag har för övrigt testat ett lipbalm med plumpande effekt och jävlar vad det verkar funka! Vanligtvis behöver jag outlinea en del om jag ska få sådan volym på läpparna som på dessa bilder, men här har jag bara kört över armorbågen! Asnajs!

Bas
Make Up For Ever Ultra HD Foundation Y215
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
IDUN Tranbär Mineral Blush
IDUN Midnattssol Mineral Bronzer
IDUN Tilda Translucent Illuminating Powder

Ögon
NYX Eyeshadow Palette Take Over Control
Make Up Store Cake Liner Black
NABLA Le Film Noir Mascara
Ardell Lashes Demi Wispies

Läppar
KICKS Lip Pencil Classic Red
NYX Full Throttle Lipstick 04

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =