Makeuplook: Soul Blooming Makeup

Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette MakeupJag hade egentligen en föreställning om att jag skulle redigera fler bilder till denna look, men jag gillar bara en bild så det är allt det blir. Du som följer mig på Instagram har redan sett denna, men för resten av er, så kommer en makeup mest Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette här. Jag kan tycka det är lite komiskt att jag får en rätt ljus och färgglad palett i händerna och gör detta. Men det var tydligen det händerna ville. Efter att ha testat paletten ytterligare står jag fast vid att det är en väldigt trevlig palett att arbeta med. Skuggorna tonar ut som en dröm, fäller inte och är kul att arbeta med.

Nyckelprodukter i denna makeup:
Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette – Gea, Chamomile, Bolero, Caravaggio, Garden State
Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick – Coco

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *