Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette

Nabla Soul Blooming Eyeshadow PaletteNabla Soul Blooming Eyeshadow Palette är en del i Nablas nya kollektion som släpps den 3/5. I kollektionen finns fyra Dazzle Liners och paletten ovan. Paletten är nedtonad men ändå färgglad, innehåller 12 härliga färger med fina pigment. Helt ärligt så tyckte jag mest att den såg ok ut innan jag fick hem den, men nu efter att ha sett den IRL och fått peta i och testa runt lite, så är jag mycket mer positiv. Soul Blooming Palette är vid första anblick rätt så basic, men möjligheterna är många. Typ alla skuggorna går att använda tillsammans och den känns mer välgenomtänkt än vad jag först trodde.
Nabla Soul Blooming Eyeshadow PalettePaletten innehåller tre olika formula; Super Matte, Fluid Metal och Crystal. Jag vet sedan tidigare att jag generellt tycker väldigt mycket om Fluid Metal och Super Matte, men jag känner mig lite konservativ och vet inte om Crystal kommer vara min tekopp. Vi får se! Honey Drip högst till vänster är en Crystal shadow.
Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette SwatchesHär ser ni Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette swatchad med fingrar, på torr hud. D.v.s ingen dagkräm, foundation, primer eller liknande. Om du applicerar dem på en sminkbas blir de så klart ännu mer intensiva, men tycker det känns mer rimligt att se hur de skulle prestera utan en massa fluff. Vill ni se skuggor applicerad på en bas också eller känns det lite skitsamma?

Den största förvåningen i paletten är Flowery, jag blev positivt överraskad över hur lättarbetad den är. Just ljuslila och ljusblått är typiska nyanser som brukar vara svårare att få till bra. Jag var mer eller mindre inställd på att den skulle vara dålig och att jag skulle sura (älskar en riktigt bra ljuslila).
Nabla Soul Blooming Eyeshadow PaletteAll over all, om detta ser ut som en palett med färger som du gillar så kan du med gott samvete klicka ner den. Du blir inte besviken på kvaliteten, den är som vanligt med Nabla hög. Dessutom tycker jag att priset på 36 euro är högst rimligt med tanke på att du får tolv härliga skuggor. Nu är detta ett pressprov som jag fått skickat till mig, men hade jag köpt Soul Blooming Palette hade jag inte varit besviken utan känt att det var rimligt spenderade pengar. Jag tror att detta kommer bli en sådan palett som jag använder mycket till vardag och som känns rimlig att ta med på resor.

Vad tycker du? Ser detta spännande ut eller hade du önskat något annat?

Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette är vegansk och Nabla testar som vanligt inte på djur.

*Pressprov

4 Kommentarer
 1. Madde
  Madde says:

  Det är en fin palett men inte riktigt min stil. Hade jag fått välja hade jag bytt ut Garden gate, Anemone, Flowery och Philosophy. Istället hade jag haft en mörk rostbrunorange matt/satin skugga, en skogsgrön med skimmer, en taupe matt och en som matchar Carvaggio fast med skimmer. Carvaggio-swatchen ser för övrigt lite trist ut, är det skuggan eller bara så på bilden?

  Jag tycker inte du behöver swatcha med en massa extra underlag och grejer. Det är ju mest färgen man vill se, prestationen kan du ju skriva om i texten. Vi litar på dig! 😉

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Oj! Garden State och Flowery är mina favoriter haha! Nä, det är nog bara bilden faktiskt. Den låg på ett dumt ställe på handleden och jag pallade inte göra om alla för att flytta upp den till jämn hudyta. Skuggan presterar superfint på ögonen, pigmenterad och väldigt lätt att arbeta med. Men sedan tycker jag alltid att swatches inte säger ett dyft om prestationen, en av de paletter som jag gillar absolut mest och som är mest dreamy att arbeta med suger totalt att swatcha.

   Svara
   • Madde
    Madde says:

    Jag är inte mycket för lila och lila passar inte mig särskilt bra. 🙂
    Nej som sagt, jag gillar mest att se swatches för att se färgerna. Oftast säger det som du säger ingenting om prestationen.

    Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] följer mig på Instagram har redan sett denna, men för resten av er, så kommer en makeup mest Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette här. Jag kan tycka det är lite komiskt att jag får en rätt ljus och färgglad palett i […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *