Makeuplook: Winged liner

winged-eyeliner winged-eyeliner-2

Det finns få saker som jag tycker är så klädsamt som en riktigt snygg eyeliner, det passar mer eller mindre alla! Sedan är ju nyckeln så klart att lära sig hur en målar den utifrån ögonform osv! Trivs du i eyeliner eller tycker du mest det är jobbigt att måla?

Bas
bareMinerals SPF20 Correcting Concealer Light 1
Make Up Forever Ultra HD Foundation Y215
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
NARS Blusher Orgasm
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle

Ögon
IsaDora Brow Shaping Gel Dark Brown
Nyx Control Freak Eyebrow Gel
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown
Make Up Store Cakeliner Black
Ardell Demi Wispies Eyelashes
IsaDora Grand Volume Lash Styler Mascara

Läppar
H&M Beauty Lip Definer Prairie Sunset
IDUN Minerals Creme Lipstick Filippa

 

8 Kommentarer
 1. Skatan
  Skatan says:

  Jag har ALLTID eyeliner. Jämt. Varje dag. Känner mig naken och exposed utan, typ. 😉
  Det är bara övning, övning och övning som ger resultat. Bästa tipset jag fått för att lära sig att få till det är att träna att lägga eyeliner varje kväll innan en tvättar bort sminket…Träna varje dag liksom!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Men visst är det! Man får bra öva tills man får in rätta knycket! Dock håller jag mig gärna från eyeliner om jag har en skakig dag 😀

   Svara
 2. Yohanna Af Skovde
  Yohanna Af Skovde says:

  Jag gillar eyeliner men har en sån himla dålig nu så jag använder en gammal (Stilas) för att fånga upp färg från den nya som har en kass pensel så det blir inte sådär bra som det kan bli. Skulle vilja ha Kat Von D’s nya svarta!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Oj! Då måste den vara urdålig! Mitt tips är att skaffa en extrapensel, panduro har en akvarellpensel som är pytteliten, superbra och kostar runt 30 kr! Också nyfiken på kat Von Ds eyeliner!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] versioner av en del av Ardells klassiker. Jag är t ex väldigt förtjust i deras Demi Wispies (se här) då de klär mina ögon bättre än vad de populära vanliga Wispies gör. Det har även kommit […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *