MAKIASH Liquid Concealer

Makiash liquid concealer 1 porcelainI förra veckan fick jag ett bautastort pressutskick från MAKIASH proppat med massor av roliga och fina saker. I detta paket låg bland annat MAKIASH Liquid Concealer i färgen 1 Porcelain som jag blivit dödsförtjust i på väldigt kort tid! Just concealer tycker jag kan vara lite knepigt och det händer oftare att jag hittar en concealer jag inte gillar än tvärtom. Generellt brukar jag tycka att concealerpennor är lite för lätta och endast fungerar ljusreflekterande, vilket inte är en deal jag köper då jag alltid vill fixera med lite puder (under ögonen i alla fall) vilket alltid tar bort en del av effekten (eller all) från en concealerpenna. Av just denna anledning var jag lite tveksam till denna concealer, men testade så klart ändå (det är ju det ni har oss bloggare till!)

Makiash liquid concealer 1 porcelainSom till synes är det inget extravagant eller speciellt med förpackningen, det är en helt vanlig concealerpennemodul där du vrider upp produkten. Formulan på MAKIASH Liquid Concealer är lite gelaktig, smälter in i huden på ett kick och framhäver inte torr hud, vilket jag tycker är ett stort plus! Precis som med allra flesta concealerpennor så har denna en lättare formula och täckningsgrad, med andra ord kommer du ha svårt att täcka en tuff acne eller rosacea, detta är mer av en concealer som passar för att ljusa upp och täcka lättare missfärgningar och finnar som nästan är borta. Vi kan väl säga som så, att du som gillar att se osminkad ut men vill fräscha upp dig, du kommer råälska! Lika så du som vill ha en uppljusande concealer som inte lägger sig i linjer!

Makiash liquid concealer 1 porcelain swatchesNär man tittar på denna swatch kan det lätt se ut som produkten inte gör nästan något, men den gör mer än man tror när den hamnar i ansiktet! Mina största concealerbehov ligger i att jag behöver ljusa upp mina Dödsätar-mörka ringar under ögonen, samt ljusa upp lite partier runt näsan och på andra små röda områden och där gör den allt jag önskar. Runt ögonen har jag börjat använda den som en “concealergrund”, det kanske låter lite flummigt, men låt mig förklara:

Vi med mörka ringar under ögonen brukar behöva packa på ganska ordentligt med concealer för att inte se ut som stressade föräldrar med typ 15 ungar. Att behöva packa på med 13 kilo concealer leder till att den creasar om en inte pudrar, och pudrar man så den sitter på plats, så ser det lite torrt ut – det är liksom moment 22. Det jag då börjat göra, är att jag först lägger ett lager av denna under hela ögat, duttar ut och arbetar in i huden och sedan tar jag en mer heltäckande concealer för de sista områdena som fortfarande behöver lite extra kärlek. Resultatet blir att det ser mycket mer naturligt ut och jag får fortfarande ett piggt och ljust resultat. Nu kan man tycka att jag skulle kunna göra samma sak med foundation, men nej, det kan jag inte, det blir inte alls samma resultat, trust me, jag har testat med typ en miljard olika foundations, concealer ligger mycket finare mot huden i förhållande till täckningsgrad.

MAKIASH Liquid Concealer ljusar upp, blurrar, täcker och fungerar ljusreflekterande och jag tycker den håller sig förvånansvärt bra från att lägga sig i linjer och veck. Som vanligt hävdar jag att alla concealers och foundations lägger sig lite i linjer vare sig man har torr eller fet hud, men the do not lägger sig i linjer-gamet är strong with this one.

Om du är sugen på att testa MAKIASH Liquid Concealer kan du köpa den på MAKIASH hemsida för 180 kr. Finns i lite fler färger, men smått osäker på hur många. MAKIASH testar inte på djur och Liquid Concealer är vegansk!

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *