Mario Badescu AHA Botanical Body Soap

Idag trillade en ny liten goding ner i brevlådan. Beställde Mario Badescu AHA Botanical Body Soap och kan inte bärga mig att testa den!

Det produkten säger sig göra är att “städa upp” (kan inte komma på en bättre svensk översättning) huden och få bort orenheter. Egentligen har jag inga större problem, men har permanent gåshud på armarna. Ni som har samma sak vet exakt vad jag snackar om. Enligt andra som använt den har deras acne blivit bättre, både ärr och uppkomsten av nya problem. Andra som bara har känslig hud tycker också att den hjälper.

Produkten är inte djurtestad, vet dock inte om den är veganvänlig.

Jag köpte min på Beautybay, priset ligger där på 83 kr/236ml.
Lovar att återkomma med en recension!

mario-badescu-aha-body-soap-1

0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ni ihåg att jag för ett tag sedan beställde in en duschtvål från Mario Badescu som sägs rensa upp huden och få bort orenheter? Jag har testat den nu i drygt tre månader och […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *