Maybelline Lash Sensational Mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maybelline Lash Sensational Mascara är ett av Maybellines senaste tillskott i sortimentet, en volymmascara med ett borsthuvud med två funktioner i en!
Enligt Maybelline är detta en mascara som ska ge solfjäderformade fransar med sensationell volym. Sidan med de korta stråna är till för att fånga upp och framhäva fransarna, medan den solfjäderformade sidan med längre strån är till för att breda ut fransarna som en solfjäder.

Jag har absolut inget negativt alls att säga om denna mascara; det går supersnabbt att bygg upp volym, den klumpar inte, den smular inte, den kletar inte av sig och det går hur bra som helst att måla på ett andra lager mascara efter att det första har torkat och fortfarande behålla ett fint resultat. Den är lätt att ta bort, räcker med att köra lite makeupremover och skölja med vatten så är det rent och fint runt ögonen.

Nedan ser ni ett respektive två lager av mascaran applicerad.

maybelline lash sensational mascara lashes

Maybelline Lash Sensational är enligt mig en riktigt bra och prisvärd mascara som jag kan rekommendera till dig som vill ha fransar med bra volym! Har du provat Lash Sensational? Vad tyckte du?

Pris: 139 kr/9,5 ml. Finns på t ex Eleven.se och Kicks.se

8 Kommentarer
 1. anastasiias
  anastasiias says:

  Looks good! I liked maybelline mascaras and used to buy them lots of years until I switched to Max Factor Clump defy. But I think I may try this maybelline as I like the effect:)

  Svara
 2. Emma
  Emma says:

  Vågade nästan inte läsa efter att jag såg rubriken, beställde nämligen just den för en kvart sedan. Blir alltidalltidalltid besviken på mascaror men detta låter ju banne mig lovande! Inte för att det hade varit någon katastrof, ingen jätteutgift direkt men jakten på den nya favoritmascaran tycks evig ibland!

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Åh jag vet hur det är! Men jag tror inte du kommer bli besviken på den här! Det är ju jätteolika vad man föredrar för typ av mascara, men du slipper åtminstone kladd under ögonen och beroende på hur mycket mascara du använder kan du variera resultatet! Tur att det inte var en riktigt dyr historia då 🙂

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jättebra volymmascara som är enkel att applicera och ger fina, separerade fransar med fin volym. Klicka här för att se hur den ser ut på fransarna. Lätt att ta bort, smular inte och sitter bra. Detta är […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *