De tog slut!

ren flash rinse

Då var det dags för mig att visa lite produkter jag tagit slut på den senaste tiden! Vissa av dem har du kanske sett i bloggen tidigare och andra inte! Jag tänkte ge dig en snabb presentation på dem och berätta vad jag tyckte om dem!

ren morrocan rose otto bodywash rituals shanti shower

REN Moroccan Rose Otto Body Wash är en duschtvål som passar bra för den med torr och känslig hud då den består av ingredienser som verkar lugnande. Innehåller milda rengörande ämnen från korn, vete och sockerrör. Vegansk och ej djurtestad. Skön produkt som gör rent, men helt ärligt inget sådär jättespeciellt. Luktar milt av ros och har en skön gelkonsistens. Upplever inte produkten som uttorkande alls. Tror inte att detta är en produkt jag skulle gå och köpa, anledningen är att jag tycker priset är något högt i förhållande till vad det är för typ av produkt. Instyle har gett Moroccan Rose Otto Body Wash utmärkelsen “Best Body Wash”, så det kanske bara är jag som inte är dunderimpad. Pressutskick.
Pris: Ca 235 kr/200 ml

Rituals Shanti Shower Soothing Shower Oil är en mild duscholja som blir ett supermjukt lödder. Passar en torr hud och luktar underbart av indisk ros och sötmandel. Eftersom jag är riktigt lat gillar jag verkligen duscholjor då jag slipper smörja in kroppen så himla ofta. Detta är en produkt jag gärna köper igen, prisvärd och dryg. Jag tror att Rituals är cruelty free, men jag har haft svårt att hitta riktigt pålitlig information om dem.
Pris: 90 kr/200 ml

ren flash rinse maybelline lash sensational mascara

REN Flash Rinse 1 Minute Facial har jag presenterat för dig förr. Det är en ansiktsmask som innehåller rikt av c-vitamin som aktiveras av vatten och trollar bort trötthetstecken och ger huden massor av lyster! Jag ääälskar denna och blev genuint ledsen när jag pruttade ut sista kluttarna, och ja, jag menar pruttar – förpackningen har lite ketchupeffekt! Det enda jag inte gillar med Flash Rinse är lukten som den lämnar på huden, lite järnig och unken, men med tanke på att detta är en riktig hallelujah-produkt så gör det absolut inget för det sammantagna betyget. Kommer med all säkerhet att köpa ett ex av denna i framtiden. Vegansk och ej djurtestad. Pressutskick.
Pris: 479 kr/75 ml

Maybelline Lash Sensational Mascara är en jättebra volymmascara som är enkel att applicera och ger fina, separerade fransar med fin volym. Klicka här för att se hur den ser ut på fransarna. Lätt att ta bort, smular inte och sitter bra. Detta är dock en produkt jag inte kommer köpa igen eftersom jag hellre vill ha produkter som är cruelty free, vilket tyvärr inte Maybelline är.
Pris: 139 kr/9,5 ml

Har du testat några av dessa? Vad tyckte du?

2 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Men visst är oljor mysiga? Tycker Rituals oljor är bland de mysigare som jag testat, så kan rekommendera att testa en du med 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *