Den vidrigaste läpprodukten jag testat i hela mitt liv

Sephora Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipstick

Ibland lyckas man bara få fatt i en produkt som verkar väldigt lovande, men som är helt fruktansvärt dålig. Så var det för mig när jag fick fatt i Sephora Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipstick (puh!). Jag har tidigare testat några av deras lip stains, några ögonskuggor och en mascara, som jag tyckte om och tänkte att det vore kul om deras liquid lipsticks var bra eftersom de åtminstone är relativt enkla att få tag på. När jag köpte produkten valde jag en brunröd färg i nyansen 08 som jag tyckte såg helt fantastisk ut.

sephora-outrageous-rouge-extreme-liquid-lipstick-swatch

Men alltså, helt ärligt, fy fan vilken fruktansvärt jävla äcklig formula. Så himla vidrig. Tänk dig att dig att det känns som du lackat läpparna med sådant flytande skollim, den genomskinliga versionen fast i  en något rinnigare variant. För att göra det ännu värre så luktar den som skollim också! Applikatorn är helt ok, men jag föredrar att måla med läppensel eftersom jag inte direkt är kung på att måla läpparna med denna typ av applikator. Som du säkert ser här. När produkten sedan torkar är den klistrig hela tiden, trycker man ihop läpparna lite hårt och sedan försöker öppna munnen, så sitter de ihop skitäckligt, lite som att någon faktiskt försökt klistra igen munnen på en. Och akta dig att få produkten på tänderna, då är det bara fram med tandborsten. Det dumma är att det väldigt lätt händer. I alla fall för mig med denna produkt.

Sephora outrageous rouge extreme liquid lipstick

Det enda som egentligen är bra med Sephora Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipstick är att produkten sitter som ett jävla berg. Jag har provat produkten fyra gånger, men fått panik ganska fort av hur äcklig den känns och tvättat bort, men innan jag gjorde detta inlägg tänkte jag bara rättvis och testa hållbarheten också; det går bra att pussas, äta chips, dricka chokladmjölk och bita lite i läpparna utan att den släpper ens lite. Ganska amazing. Så har du inget emot att klistra ihop dina vackra läppar med ett läppstift som luktar skollim och fastnar på tänderna så är det bara att köra. Ingen risk att det rinner eller försvinner liksom.

Är det bara jag som tycker dessa är vidriga eller har du testat och tycker annorlunda?

Finns på Sephora för ca 150 kr.

(Den hemska mascaran som jag bär på bilden kommer också få sig en törn inom kort. Stay tuned)

4 Kommentarer
  1. Josse
    Josse says:

    Hahah så himla kul, testade det där i köpenhamn, på ena fingret (testade mkt så det fanns inte mkt plats kvar) råkade på något sätt få in min halsduk i det som satt fast. Tog mig efter ett tag loss men fick slänga halsduken. Jag hatar det

    Svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] All Day Liquid Lipstick i färgen Como! Om det liquid lipstick jag fick fatt på från Sephora (läs här) var ett bottennapp, så är detta motsatsen. Como känns behaglig på läpparna, sitter som ett […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *