Stila Liqiud Lipstick Como

stila liquid lipstick como

När fina Frida kom hem från USA för någon vecka sedan hade hon med sig en present till mig (vilka snälla vänner jag har va, presenter hit och dit) – Stila Stay All Day Liquid Lipstick i färgen Como! Om det liquid lipstick jag fick fatt på från Sephora (läs här) var ett bottennapp, så är detta motsatsen. Como känns behaglig på läpparna, sitter som ett berg och är lätt att applicera. Kanske liiiite väl torr, men med ett tunt lager cerat på läpparna en stund innan applicering blir det bra! (Det har jag inte på bilderna nedan)

stila stay all day liquid lipstick como stila stay all day liquid lipstick como

TYVÄRR lyckas jag inte, hur jag än gör, fånga vilken otroligt cool färg Como är! Det är liksom en tokig, ljus magentalila som liksom är lite “POOOOW HÄR ÄR JAG!!!”. Men det syns ju inte på mina bilder. Men jag tog fram en bildsökning på Como, så vill du se lite fler versioner av hur färgen ser ut kan du klicka här! Gillar du liquid lipsticks eller kör du hellre traditionella läppstift?

Stila Stay All Day Liquid Lipsticks finns på Beautybay.com!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *