IsaDora Golden Edition

Alltså jag är en riktig skata. Glittrar något är jag där och känner. Det är strunt samma om det är det vidrigaste klädesplagget, jag måste i alla fall kolla lite, känna och klämma, det är lite som att jag inte kan kontrollera mig själv. Med detta sagt förstår du säkert att jag blev helt till mig när jag såg att jag hade fått ett glittrigt pressutskick! Supertönt som jag är kan jag sitta och klappa händerna av förtjusning när något triggar nördnerven. Häng med så ska jag visa exakt hur fin jul- och nyårskollektionen Golden Edition från IsaDora är!

isadora eye shadow palette golden edition 65 golden eyes isadora eye shadow palette golden edition 65 golden eyes swatches

Vi börjar med min favorit – IsaDora Eyeshadow Palette Golden Edition i utförandet 65 Golden Eyes. Alltså YES! Mums! Alla skuggorna är superpigmenterade och jag gillar verkligen sammansättningen av färger.Från vänster har vi ett finmalt, ljust glitter, en ljus, rosatonad skimmerskugga, en lilabrun semimatt skugga, en superglossy guldkoppar ton och en helmatt svart. Allt du enligt mig behöver för att göra en dramatisk makeup!
Pris: 179 kr

isadora glitter lash & brow

Ett kul, ganska otippad tillskott i kollektionen är Glitter Lash & Brow som är två pennor som är lite som concealerpennor – fast med glitter! Superfiffigt och jag älskar! Kunde faktiskt inte hålla mig utan har redan gjort en makeup med dem! (Klicka här) Vad tycker du? Kan du tänka dig att piffa till bryn eller fransar med lite glitter?
Pris: 119 kr/st

isadora perfect moisture lipstick golden edition heather zinfandel

isadora perfect moisture lipstick golden edition heather zinfandel swatches

Till säsongen har man även tagit fram nya förpackningar sina bästsäljande läppstift! Superfina om du frågar mig. Färgerna jag fick hem heter Heather och Zinfandel och är IsaDora Perfect Moisture Lipsticks.
Pris: 129 kr/st

isadora-wonder-nails-silver-flakes-golden-flakes-dark-truffles

Sist i kollektionen finns tre stycken, nya fina lack ur Wonder Nail-kollektionen. Färgerna från vänster är: 521 Gold Flakes, 520 Silver Flakes och 522 Dark Truffles. Dessa har jag inte testat än, är det något lack du vill se swatchat?
Pris: 79 kr /st

Jag tycker detta är en superfin kollektion och jag är extraförtjust i paletten och frans-och brynglittret. Vad tycker du? Är det något du blir nyfiken på?

*Pressutskick

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =