WoodWick White Tea & Jasmine

woodwick white tea and jasmine

Lite off topic, men idag vill jag “beautyblogga” om något jag tycker väldigt mycket om – doftljus, aj fakking adore them! Framför allt doftljus från WoodWick. Jag och min BFF har en liten grej för oss att vi ger varandra oplanerade presenter, antingen när vi varit bortresta eller bara för att. Oftast får hon något ät- eller drickbart, eller skönhetsprodukter och jag brukar för det mesta få något inredningsrelaterat – eller något som går att förtära. Eftersom jag älskar doftljus hör det inte till ovanligheterna att jag får något ljus här och var, oftast från WoodWick.

woodwick-white-tea-and-jasmine-light2

WoodWicks ljus är supermysiga eftersom att de knastrar så himla härligt men också för att de är fantastiskt duktiga, och enligt mig nog bäst, på att komponera ihop dofter som känns lite lyxiga och speciella. Nu senast gav mig min BFF White Tea & Jasmine, som doftar magiskt! Tänk dig en teig doft blandad med jasmin, rosor och ceder… Piggar upp höstrusket direkt, eller vad säger du? Blir man inte lite gladare av doftljus?

Finns i inredningsbutiker, på Lyko.se och Fyndiq för ca 249 kr/strlk medel

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 4 =