Maybelline Volum’ Express The Falsies Push Up Drama Mascara

maybelline the falsies push up drama mascaraVi startar mascaraveckan med Maybelline Volum’ Express The Falsies Push Up Drama Mascara (orka så långt namn) som är ett nytt tillskott från Maybelline. Push Up Drama lovar ett dramatiskt lyft med lösögonfranseffekt, den ska lyfta fransarna från rötterna i 45 graders vinkel, volym, lyft, drama.

maybelline the falsies push up drama mascaraBorsten är som till synes en plastborste med korta piggar som sitter ganska brett isär, detta gör att den plockar upp mycket produkt, vilket är ett måste för snabb volym, men borstens design gör det svårt att styla fransarna under applicering. Jag upplever att det är ganska lätt att råka få till klumpar.

maybelline the falsies push up drama mascaraVad tycker jag?

Längd – bra, förlänger fransarna ett par millimeter.

Volym – Ja, du ser själv, ett lager ger en ganska schysst volym, två ger ordentligt med volym, men därtill följer klumparna med.

Effektivitet – Bra, det går väldigt fort att täcka fransarna med mascara, men på bekostnad av att man får arbeta för att få bort hopklumpade fransar.

Vattenresistent – Nej, inte ens lite. Så har du rinniga ögon bör denna undvikas. Push Up Drama är av denna anledning busenkel att tvätta bort. Svider inte i ögonen.

Hållbarhet – Helt ok, upplever inte att den smular, men Push Up Drama pallar inte en regnskur.

Pris: 149 kr/9,5 ml

Betyg: 2/5. Mest pga borsten och vattenkänsligheten.

*Pressutskick
not-cruelty-free

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *