Nabla Le Film Noir Mascara

nabla le film noir mascaraLe Film Noir är en mascara från det underbara, italienska märket Nabla. Le Film Noir lovar att fånga upp alla fransar, även de mest svåråtkomliga, mascaran ska även vara bekväm att bära, ha en ordentlig glans och svärta. Ingredienserna i produkten är noggrant utvalda för att minimera risker för allergier, formulan är fri från bl a silikoner, mineraloljor och ftalater. Nabla har inga claims om vilken typ av mascara detta är (volym, längd etc) men lovar en Femme Fatale-look!

nabla le film noir mascara wandLe Film Noir har, enligt mig, en ganska lustig borste som gav mig intrycket om att detta skulle vara en urusel mascara. Borsten är konformad och stråna är ganska tilltufsade och mjuka, men på något underligt sätt fungerar det liksom bara sjukt bra. Utformningen av borsten gör det dessutom till en dröm att måla underfransarna.

nabla le film noir mascara lashes

Vad tycker jag?

Längd – Kanonbra, förlänger fransarna några millimeter.

Volym – Inget att klaga på här, det tar lite tid att bygga upp volymen, men å andra sidan har man ganska bra kontroll på fransarnas utseende. Jag skulle dock inte rekommendera att applicera andra lagret efter att det första torkat (som jag gjort ovan), utan att du gör det ganska så omgående, det ger ett snyggare resultat.

Effektivitet – Normalsnabb applicering, men vill du ha mer volym får du arbeta lite längre med borsten.

Vattenresistent – Njäe, inte direkt, men Le Film Noir är inte heller överdrivet känslig för ett lättare regn.

Hållbarhet – Inget att klaga på. Har inte upplevt att den smular eller smetar, dock har jag mer eller mindre aldrig problem med smetig mascara.

Pris: 115 kr/10 ml

Betyg: 4,5/5. Detta är en av mina favoriter ur mascaraveckan. Nabla Le Film Noir Mascara får stilpoäng pga cruelty free och enda animaliska ingrediens är bivax.

*Pressutskick
cruelty-free2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =