Min hudvårdsrutin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom min hud mår otroligt bra för närvarande, så tänkte jag att jag skulle dela med mig av hur min hudvårdsrutin ser ut just nu! Som du ser är det blandat av märken, detta är ju för att jag så klart testar massor av nytt hela tiden och jag har en hel uppsjö av produkter som väntar på att jag ska arbeta mig genom dem. Oftast ger jag varje produkt minst en månad innan jag ger ett omdöme, detta gäller för serum, oljor och krämer. Tvättar och ansiktsmasker går lite fortare att få en uppfattning om.
Får i förväg be om ursäkt för att en del produkter är ganska dyra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annemarie Börlind Beauty Pearls Sensitive Serum –  detta är enligt mig en riktig lyxprodukt! Vacker förpackning, vacker produkt, ger ett fint skimmer till huden och känns som en allmänt lyxig produkt. Serumet innehåller hyaluronsyra som verkar fuktgivande och trollhassel som verkar lugnande för en känslig hud, samt dämpar rodnad. Jag använder Beauty Pearls varje morgon under min dagkräm. Doftar lite rakvatten (?!?!) på ett väldigt mysigt och milt sätt.
Pris: 795 kr/50 ml. Finns på Apotea.

Medik8 Hydr8 Day 360 Rich Formula Spf 30 -jag var lite rädd att prova produkterna jag fått från Medik8. Av någon anledning hade jag fått för mig att de skulle vara för aktiva för mig, så jag närmade mig med försiktighet. Numera använder jag denna dagkräm varje morgon. Innehåller spf 30 (underbart) och verkar fuktgivande och ska även bekämpa ålderstecken. Jag tycker att krämen sjunker in i huden ganska fort, trots att den är lite rikare. Dryg och har ingen speciell doft. Passar mig med lite torrare och känslig hud.
Pris: 695 kr/50 ml. Finns på Hudoteket.

Fleur De Santé Clarity Radiant Skin Eye Contour Cream – dämpar och motverkar linjer och rynkor. Innehåller e-vitamin. Jag använder denna morgon och kväll runt ögonen men även på läppkonturen. Eftersom jag redan börjat få en del linjer runt ögonen är jag supernoga med min ögonkräm. Livrädd för rynkor kring ögonen! Som jag skrivit tidigare, så har jag fortfarande inte hittat någon ögonkräm om imponerat på mig, så jag kör helt vidare på denna tills jag hittar någon ny att prova.
Pris: 199 kr/15 ml

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Medik8 Retinol 3 TR Advanced Night Serum – nattserum med A-vitamin och retinol som används under nattkräm. Hjälper till att mota bort rynkor och slapphet i huden. Detta är en produkt som man långsamt ska vänja in huden med. Jag använder den ca 3 dagar i veckan. Vaknar len som en babyrumpa! Jag kommer köpa när denna är slut.
Pris: 425 kr/15 ml. Finns på Hudoteket.

Medik8 Retinol Eye TR Advanced Night Serum – nattserum till ögonkonturerna. Innehåller A-vitamin och retinol. Egentligen en produkt som rekommenderas till mogen hud, men panikrädd för rynkor som jag är, kör jag på med denna 2-3 gånger i veckan. Har inte reagerat mer än positivt på produkten. Tror att jag kommer köpa även denna när den tar slut.
Pris: 565 kr/10 ml. Finns på Hudoteket.

Clinique Moisture Surge Night Mask – i brist på en vettig nattkräm kör jag med denna som nattkräm just nu. Egentligen en nattmask som ska användas som ett komplement till den nattliga hudvårdsrutinen. Kan varmt rekommendera denna till alla som behöver lite extra fukt. Vaknar alltid upp med en glad och vacker hud efter användning.
Pris: 399 kr/100 ml. Finns att köpa på Kicks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser – en lystergivande rengöring. Kanske inte den bästa sminkupplösaren, men däremot en väldigt snäll och lätt exfolierande rengöring. Innehåller ingredienser som kan göra huden lite solkänslig, så ska alltid användas med solskydd, produkten ska inte heller användas runt ögonen. Tycker min hud har blivit väldigt ren och “glowig” sedan jag införde denna i min hudvårdsrutin.
Pris: 389 kr/180 ml. Finns att köpa på Skincity.

REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover – super bra makeupremover. Jättesnäll och bör passa linsbärare också. Använder ibland denna i hela ansiktet, men oftast bara till ögon och läppar. Väldigt effektiv för att vara denna typ av rengöring. En produkt som jag har i mitt arbetskit också.
Pris: 199 kr/150 ml. Finns att köpa på Apoteket Hjärtat.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprover.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *