OPI My Vampire Is Buff

opi my vampire is buff
När det kommer till skönhet finns det en sak jag är ganska dålig på, det är att göra en snygg manikyr, samt att sköta om mina händer, därför visar jag sällan naglar i bloggen. Men nu ska jag ta och komma över det faktum att jag inte kan vara bäst på allt och börja visa favoritlack!

Vi börjar med OPI My Vampire Is Buff! Detta lack köpte jag mer eller mindre bara på grund av namnet. Som den skräcknörd jag är skrek lacket på mig, och jag är glad att jag klickade hem det. My Vampire Is Buff är den perfekta gulvitbeiga nyansen som är så mycket snyggare än alla andra vitaktiga nyanser jag haft på mina tassar! Är du som jag och är superblek med en ganska gul nyans på huden kommer denna med all säkerhet att se helt fantastisk ut på dina naglar. Täckningen på lacket är kanske inte den bästa, behövde fyra lager för full täckning. Torkar dock ganska fort och sitter bra.

Jag beställde OPI My Vampire Is Buff från parfym.se! Helt fantastiskt snabb leverans och just nu säljer de många OPI-lack för 89 kr istället för fullpris på 150 kr… Just sayin!

(Det bruna på mina fingrar är en gammal hennatatuering som börjar fadea bort)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *