En soft budgetmakeup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har någon slags förkärlek till dyra skönhetsprodukter – vi snackar hudvård, makeup och hårvård. Det komiska med detta är att jag är världens snåljåp när det kommer till annat, t ex kläder, men som vi alla vet är det något speciellt med skönhetsprylar…

Med detta sagt tänkte jag att det är på tiden att jag gör med prisvänliga makeuper, tänkte att jag ska försöka få till minst en budgetmakeup varje månad! Inga av produkterna jag har använt kostar över 150 kr.

budget_makeup_faces

Bas
Maybelline Fit Me Foundation Porcelaine 110
L’Oréal Paris True Match Touch Magique Concealer Ivory Beige
Makeup Academy Blush Perfection Cream Bittersweet

Ögon
IsaDora Brow Shaping Gel Light Brown
Max Factor 2000 Calories Mascara
Maybelline Color Tattoo 05 Eternal Gold
IsaDora Eyeshadow Trio 80 Precious Pearls
ELF Kohl Eyeliner

Läppar
NYX Soft Matte Lip Cream Prague
NYX Lipliner Purple Rain

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *