Red lippies – mina favoriter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Något av det mesta klassiska, och enligt mig, vackraste som finns i sminkväg är en par röda läppar. Jag älskar röda läppar i mer eller mindre alla dess nyanser, visserligen bankar hjärtat hårdast för blåröda, men jag tänkte att jag ska visa dig fyra av mina favoritläppstift i den röda skaran, något lite snällare och något lite kxigare! Jag har valt ut fyra stycken, ett som är riktigt budget, och sedan klättrar vi oss upp bland medelprisade stift!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makeup Academy Shade 1 – detta är ett superbudget läppstift som jag rådiggar. Det är superskön konsistens, det glider på snyggt och har framför allt en väldigt vacker ton. Jag och en vän kom fram till att detta är en nästan perfekt Snövit-nyans, du vet, en kall, klar röd med bra tryck i. Klicka här för att se Shade 1 i en makeup.
Finns att köpa här för en ynklig liten pund

Make Up Store Matte Lipstick Devil – min första läppstiftscrush! Jag minns definitivt mitt första möte med denna färg! En halvmatt, blåröd, lite blodfärgad, krämig historia som satt på läpparna hela dagen, till och med utan läppenna! Jag tycker ju att Devil är rysligt nära att vara blodfärgad, och som den skräckprinsessa jag är får det mina ögon att glittra. Klicka här för att se Devil i en makeup.
Finns på Make Up Store och på t ex Kicks. Kostar 170 kr.

Mac Matte Lipstick Russian Red – för närvarande är detta min favorit som jag gärna sträcker mig efter när det vankas röda läppar, Russian Red är dessutom det läppstift jag får absolut flest komplimanger för. Lite kul att veta kan vara att detta läppstift nästan är lite kultförklarat tack vare att Madonna sportade det en gång i tiden! Om du gillar matta läppstift som sitter som ett berg är detta en klar kandidat. Klicka här för att se Russian Red i en makeup!
Finns på MAC och Kicks för 195 kr.

Clinique High Impact Lip Colour Flamenco – min “snällaste” röda läppfärg. Ja, jag vet hur det låter. Men Flamenco är, enligt mig, en otroligt lättburen röd nyans som jag skulle våga slänga på mer eller mindre de flesta. Den anpassar sig fint till hudtonen och har en mysig tomatröd ton, Flamenco blir liksom aldrig skrikig. Finishen är lite glansigare och  känns skön på läpparna. Om du vill ha Flamco kan det vara bra att veta att förpackningen har uppdaterats sedan jag skaffade mitt stift, numera är förpackningen mycket snyggaste! Klicka här för att se Flamenco i en makeup!
Finns på Kicks för 235 kr.

Och för den som vill jämföra färgerna:

swatches_red_lippies_lips

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *