Missa inte!

Om du har missat att jag just nu har en tävling på Instagram, så tycker jag att du ska kasta dig dit! Du har chans att vinna skönhetsprodukter till ett värde av 8500 kr! WOOP! Tävlingen är i samarbete med: Daystyle, Glossgods och Färg Collection. Detta innebär att de sponsrar tävlingen med produkter!

Detta kan du vinna:
Daystyle tävlar ut hudvård till er! Esse Cream Mask, Esse Cream Cleanser, Esse Deep Moisturiser och Esse Microderm Exfoliator. Klicka på varje produktnamn för att läsa mer. Samtliga av dessa produkter är veganska och bör passa de flesta hudtyper.

Daystyle bjuder även på en rabattkod: ida15 – använd den för att få 15% rabatt på en order. De säljer många av mina favoriter inom hudvård, t ex Dermalogica Multi-Active Toner som är ett nedrans bra ansiktsvatten.
Glossgods tävlar ut highlighters till er! Du kanske läste mitt inlägg om Glossgods Gal On The Moon där jag pratar mer om dem. Jag är faktiskt lite avundsjuk på den som vinner, som får bland annat får Nebula Pink Highlight Topper som är en rosalila highlighter som ser helt tokigt fin ut.

Ni får även rabattkoden spindelsven20 – den gäller på alla produkter med ordinarie priser. Jag tipsar helt klart om att testa Fairytale Drops som är en storfavorit hos många av mina bloggkollegor!
Färg Collection tävlar ut en trave läppennor, penslar och en vässare. Jag älskar Färgs läppennor, de är krämiga, fina och enkla att använda. Här kan du se läppennorna.

Även Färg ger er en rabattkod: SPINDELSVEN – denna ger 30% rabatt på en order. Jag är en storanvändare av deras ögonskuggspaletter så tipsar varmt om dem.

I övrigt innehåller vinsten ett stort antal produkter som jag plockat ihop personligen, alla sådana som bör passa de flesta hudtoner och hudtyper (alltså inga foundations eller liknande). Tävlar gör du på Instagram @spindelsven!

Återigen, tävlingen är sponsrad, dvs ett samarbete med ovanstående företag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *