Makeuplook: MUA Shade 12 + Blonde

Igår när mina produkter från MUA trillade in gjorde jag en sminkning där jag provade deras skugga med namn nr 12 och även deras ögonbrynspenna med namn Blonde! Eftersom jag inte trivdes i sminkningen och hade lyckats blir mörk under ögonen (och sen ville jag prova ännu fler skuggor) tvättade jag bort den efter ett par timmar.

Anyway, älskar skuggan och ögonbrynspennan var inte heller så tokig. Utefter min smak var den något ljus, eftersom jag vill ha riktigt markerade bryn, men har du en varmare ton på håret är den absolut värd pengarna. Den är ganska mjuk, så den passar bäst för naturliga bryn, inga bitchbryn, då är det bättre att leta vidare. Jag kommer använda den när jag sminkar kunder, så den kommer inte att byta ägare!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + tolv =