Smashbox Photo Finish Colour Correcting Foundation Primer – Balance


Idag gick jag och Josefinefin runt på stan och hamnade på Kicks, just nu har de sin
sista rea med 30-50% rabatt på olika produkter (which I love) och precis när vi skulle gå snubblade jag in i hyllan där de reade ut Smashbox-produkter, hej lyrisk tjej när jag såg att deras Colour Correcting Primer fanns bland dem! Slog till mer eller mindre direkt och den lilatonade med namn Balance fick följa med hem.

Balance ska hjälpa till med egentligen allt en primer ska; jämna ut huden, förlänga livslängd på smink osv, men hjälper även till att tona ner gula toner i huden. Egentligen skulle jag kanske behöva en som drar ner på det röda mer eftersom jag i princip alltid blir lite röd på nedre delen av kinderna, men på samma gång har jag en väldigt gul hudton som jag gärna neutraliserar en aning. I vilket fall som helst så är jag en glad tjej!

Vanligtvis ligger denna på 395 kr (på de flesta ställen), men jag fick min för 200. Kap. OJA!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − ett =