Recension Apoliva Eco Hudvårdsserie

apoliva eco hudvård
För ett par månader sedan visade jag er Apolivas nya ekologiska hudvårdsserie som precis hade landat hos mig, just då hade jag inte testat mer än rengöringsmoussen (som jag gillar), men nu har jag testat resterande produkter: Apoliva Eco Dagkräm, Eco Nattkräm och Eco Ögonkräm. Samtliga produkter är till för normal/torr hud. Jag skulle vilja säga att på vintern är jag enbart torr, medan på sommaren kan jag bli lite oljig i T-zonen, så jag som recenserar har just nu torr, lite småkänslig hud. Samtliga produkter innehåller skyddande antioxidanter som motverkar hudens åldrande.

Vad tycker jag?
Mitt sammantagna intryck av produkterna är ganska bra. De doftar väldigt lätt av ros, hade jag inte vetat att de skulle dofta ros hade jag nog inte snappat upp doften alls, så lätt är den – och det är bra för jag tycker att ros är en ganska rälig doft i hudvård (WHY?!). Produkterna är helt ok dryga, det kan hända att jag överdoserat samtliga något eftersom jag nog egentligen är lite i torraste laget för denna hudvårdsserie.

Min favorit är Apoliva Eco Nattkräm, med största sannolikhet för att det är den lite fetare av krämerna. Den gör vad den lovar och min hud känns helt ok återfuktad när jag vaknar, men jag har känt behovet att ta till en olja och att komplettera med nattmask ett par gånger i veckan. Inga av produkterna har fått min hud att reagera negativt överhuvudtaget, så jag tror att även du med känslig hud kan våga dig på dessa. Apoliva Eco Dagkräm har däremot inte alls räckt för mig. Konsistensen är lätt och ganska så flytande, och mitt första intryck är att detta inte är en produkt som någon med torr hud skulle vilja använda, inte under vintern i alla fall. Apoliva Eco Ögonkräm är ungefär som de andra produkterna; lätt, gör det den ska och snäll, men eftersom jag är en supertorrfis runt ögonpartiet har den inte räckt till.

Jag testade produkterna i ca 6-7 veckor och känner väl som så att jag kräver lite mer av min hudvård än vad jag får av Apoliva Eco, men fortfarande är mitt sammantagna intryck av serien bra. Vad jag tror är att du som har normal hud, som vill ha en ekologisk hudvårdsserie till ett bra pris, faktiskt kommer gilla dessa mer än jag gör. Jag har som sagt inget negativt att säga, de räckte bara inte för mig. Om du vill testa produkterna föreslår jag att du går på renöringsmoussen och nattkrämen först! Gillar du dem kan du alltid kasta in övriga produkter.

Produkterna finns på Apoteket och kostar mellan 99-179 kr/st. Ekologiska.

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *