OPI – New Orleans

Vi kör ett nagelinlägg igen, det gör väl inget? Jag måste nämligen bara få visa New Orleans, den nya vår/sommarkollektionen från OPI! Den är ju så otroligt fin! Ser du vilka härliga färger och hur fint de kompletterar varandra? Jag är totalt kär i  “Let Me Bayou a Drink” och “Show Us Your Tips!”, den sistnämnda lackade jag på redan dagen efter jag hade fått lacken. Kikar du in på min instagram (Spindelsven) kan du se hur den ser ut på klorna – bilden är tagen idag efter hela fyra dagar efter jag lackade, så hållbarheten är kanon!

opi new orleans
Från vänster: Let Me Bayou a Drink, Humidi-Tea, Crawfishin’ for a Compliment, Got Myself into a Jam-balaya, Suzi Nails New Orleans, She’s a Bad Muffuletta!

opi new orleans
Från vänster: Spare Me a French Quarter?, I Manicure For Beads, Show Us Your Tips!, Rich Girls and Po-Boys, I’m Sooo Swamped, Take a Right on Bourbon

Är det någon som faller dig med i smaken? Någon du vill se lackad?

Finns i butik från slutet av februari och ligger på 155 kr/st

*Pressutskick

8 Kommentarer
 1. Emmy
  Emmy says:

  Hej Ida!

  Super fin blogg 🙂
  Blir jätte inspererad av dig, tänkte höra med dig VAD ska man ha för färg på concelern när man har mörka ringar under ögonen, har även lite yttliga kärl på ögonlocken så att.. 🙁
  Köpte maybelline fit me i färgen 15 på kicks idag som jag förövrigt fick hjälp av personal som jobba men den var vit, alltså VIT så den funka inte alls det var som mac pro long wear som jag redan har hemma i färgen NC15…

  Hoppas du kan hjälpa mig i denna djungelen, blir galen och snart pank av alla fel köp 🙁

  MVH Emmy

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Tack! Åh det jobbigaste problemet i sminkväg (enligt mig)! Det som fungerar för mig som är lila och mörk under ögonen, är en concealer i en lite för ljus och gul ton som jag sedan “bakar” med ett tjockare lager transparent puder, efter det går jag på med en matt gulvit skugga (banana ur anastasias contourkit) och ljusar upp lite extra, det är det som fungerar för mig och håller. Vet att det är jobbigt med mörka ringar och man får verkligen prova sig fram!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *