Recension: Bliss Triple Oxygen+C Energizing Cream

Bliss Triple Oxygen+C Energizing Cream är en gelcreme av det lite lättare slaget som lovar att återfukta, återuppliva och göra huden lite klarare. Den innehåller C-vitamin som ger huden energi och hjälper cellernas ämnesomsättning och kollagenproduktionen på traven. Detta är en creme som ska verka syresättande.

bliss-triple-oxygen-c-energizing-cream

Vad tycker jag då?
Jag införskaffade denna innan jul, men väntade till någon gång i januari innan jag valde att börja använda den, detta på grund av att den håller i ca 6 månader. Egentligen hade jag tänkt att använda den först till våren eftersom jag är en torris, men kände att jag inte kunde vänta längre! Formulan är jätteskön och glider snabbt in i huden. Till skillnad mot många andra gelcremer jag provat så “rullar” den inte av huden om man sminkar sig efter applicering – väldigt uppskattat. Dessutom älskar jag doften, lite sådär citrusig som jag är så förtjust i.
Nu efter drygt två månaders användning har jag ju insett att den är lite för lätt för mig, så den kommer få stå i kylskåpet i någon månad innan jag tar fram den igen. Dock måste jag säga att jag är stormförtjust i cremen! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men huden känns jättefin och välmående och definitivt lite klarare. Skulle rekommendera denna till någon som har normal hud och inte alltför känslig. Är själv ganska känslig, men denna har jag inte fått några reaktioner av. Enligt personalen som jag köpte den av på Bliss, så är detta en creme som rökare brukar uppskatta, just eftersom jobbar med huden syresättning.

Betyg: 4/5
Pris: 489 kr/50 ml, finns här

*inlägget innehåller affiliatelänkar

0 Kommentarer
 1. Sara
  Sara says:

  Hur var konistensen på din creme? jag har nydligen beställt en och när jag öppnade den så var den rinnande men luktar inte dåligt. Så jag undrar om den egentligen ska vara rinnande? Tacksam för svar!

  Kram Sara

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Hejsan!
   Alltså cremen är ju ganska lätt, men rinnande? Skulle vilja säga att min var i konsistens med ja.. Kanske en krämig yoghurt? Så lite lösare, men inte så jag skulle vilja kalla den rinnande! Men om du är osäker kanske du ska gå till någon butik och kolla hur deras tester ser ut!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *