Recension: Clarins Instant Light Brush-On Perfector

Clarins Instant Light Brush-On Perfector är en concealer som arbetar med ljus och är till för att användas på alla ställen i ansiktet som man vill ljusa upp, t ex under ögon, näsvingar, mungipor osv. Förutom att pigga upp lovar produkten att släta ut linjer och återfukta både på ytan och djupet.

20140318-123156.jpg

Vad tycker jag då?
Nu råkade jag få tag på en lite för mörk ton för mig själv, vilket var lite tråkigt, men det hindrar inte för att jag ska kunna utvärdera den ändå! Jag har använt den dels på mig själv, men även kunder jag sminkat. Formulan är väldigt lätt och sjunker in fint i huden, men jag tycker inte att täckningen är sådär kanon som jag hade önskat. Den lägger sig lite i veck, vilket motsäger sig att den lovar att släta ut linjer. Nu tycker jag i och för sig att mer eller mindre alla flytande produkter lägger sig i veck vad de än lovar, även om man använder primers osv. Dock måste jag säga att jag tycker att den ändå kan vara bra för mer naturliga makeuper och faktiskt kan passa någon som inte har stora problem med mörka partier i ansiktet, utan har fin hud, men kanske vill pigga upp lite.
För någon som gillar matt hud så passar denna produkt inte, detta eftersom den jobbar med ljusreflektioner och puder tar bort effekten. Jag kan också tycka att den är något överprisad och kommer nog inte köpa den igen.

Betyg: 3/5
Pris: 330 kr/2 ml på t ex Kicks

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *