Recension: Smashbox Fade To Black Palette Fade In

Smashbox Fade To Black Palette Fade In har använts flitigt av mig den senaste tiden. För den som brukar läsa produktlistor under makeuper jag har gjort, så är detta ingen nyhet! Detta är en palett som går från ljusa, neutrala nudetoner till en riktig “in your face-svart” och innehåller båda matta och skimriga skuggor.
Alla skuggorna är väldigt lättjobbade, framför allt de matta, vilket jag tycker är en trevlig överraskning. Som de flesta vet brukar ju matta skuggor vara lite klurigare att arbeta med, men dessa är busenkla. Hållbarheten är också kanon. Det allra bästa med Smashbox som märke, är att de är emot djurtest och aldrig hållit på med det.

20140306-090359.jpg 20140306-090407.jpg

Det enda som nog egentligen inte är kanon med denna skuggpalett är att vissa av skuggorna kan vara lite dammiga, tänker främst på de ljusare. Sedan håller sig utsidan av förpackningen inte så fin mot slitage. Men vad gör det, egentligen? Jag kommer definitivt köpa denna igen och för den som vill ha en fin neutral palett med varmare toner så är detta ett hett tips! Och just ja – det följer även med en liten pensel som är kanon!

Betyg: 4,5/5
Pris: 370 kr på t ex Kicks

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *