Recension: La Roche-Posay Physiological Eye-Make Up Remover

La Roche-Posay Physiological Eye-Make Up Remover är en makeupremover som ska passa känsliga ögon, den lovar att effektivt ta bort makeupen och vara snäll mot hud och ögon genom att respektera dess pH-värde.

20140306-082706.jpg

Vad tycker jag då?
Jadu… Jag ska säga att jag hade lite högre förhoppningar på denna. Generellt är jag ganska förtjust i det mesta La Roche-Posay ger ut, men enligt mig var denna en miss. Jag har provat den några gånger, men när det verkligen slog mig att den inte gjorde det den skulle var när jag inte kunde få bort min kajal! Ni vet när kajalen gnuggats in i huden och man gnuggar, gnuggar och gnuggar utan att få bort skiten? Lite så. Undrade vad tusan som pågick, så drog fram en makeupremover från Lumene och testade med den också. Då försvann kajalen på en sekund. Så utförandet är med andra ord inte särskilt bra alls. Saker som däremot är bra med produkten är att den inte svider ens lite i ögonen, den innehåller ingen alkohol och inga parabener.
Denna skulle möjligen kunna passa någon som sminkar sig väldigt lite och har väldigt känslig hud runt ögonen. Men gillar man att dra till med vattenfast mascara eller eyeliner så får man nog hoppa denna.

Betyg: 1/5
Pris: ca 120 kr/125 ml på Apotek

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *