Makeuplook: We are Rainbowarriors – Evil come not near

När jag gjorde denna makeup satt jag och lyssnade på Cocorosie, ett av mina favoritband, som gör riktig musik som jag bara kan beskriva som en emotionell elektronisk lekstuga med lite hiphopbeats, enhörningar och sagokärlek. Ni fattar – det är lite sådär lagom underbart flummigt. Jag blev så inspirerad att slutresultatet av min styling kändes lite rockig rymdprinsessa! Fick tyvärr inte rätt på ljusen på dessa bilder, så ni får ha lite överseende.

Hårsmycket är från H&M, tyvärr köpte jag det i somras, så misstänker att det inte finns i butik mer.

blueyxx

Bas
Clarins Beauty Flash Balm
Lancôme Éclat Miracle ”Serum of Light Universal Radiance Booster” (primer)
MAC Face & Body Foundation C1
Clarins Instant Light Brush-On Perfector Concealer
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Sleek Contouring and Blush Palette (light)
Illamasqua Cream Pigment Androgen

Ögon
Färg Gloss Eyeshadow Dark Blue G
Lancôme Crayon Khol Pencil 001
Clarins Be Long Mascara
Peggy Sage Ombre Creme Girly Pink (som primer)
Anastasia Beauty Express Kit Brunette (ögonbryn)

Läppar
IsaDora Jelly Kiss Bare Bliss

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *