Revlon Nutricolor Cream Tube 005 Pink


Detta är alltså godingen som jag färgade mitt hår rosa med! Vad jag förstått är detta en ganska ny produkt bland Revlons roliga färgprodukter, jag har i alla fall inte sett den förrän nyligen. Min tanke när jag var på jakt efter en rosa färg var egentligen att blanda ihop den med min färgbomb som är knallorange (400) för att få en mer aprikosfärgad ton på håret, men när jag såg tuben med knallrosa färg kunde jag inte hålla mig!

20140703-194752.jpg

För den som är bekant med färgbomberna så fungerar de som en uppfräschning av ett redan färgat hår. T ex så den som har blont hår kan motverka gula toner med en av deras färgbomber med lite blåare toner. Observera att dessa inte har någon särskild effekt på ofärgat hår utan ska användas på färgat hår!

Om vi då går tillbaka till den här nya roliga produkten så finns det vissa saker som skiljer sig. För det första tycker jag att den rosa färgen är något svårare att få jämn (antagligen på grund av att färgen är så skarp). Jag testade den allra först på blött hår, som är rekommendationen, men lyckades ändå få lite lätt fläckigt hår. Tilläggas ska då att jag är en van användare av Revlons färgbomber och säkert använt dem i runt sex år nu, dessa är dock lite enklare att arbeta med. Som man dessutom kan tänka sig blev det inget pang resultat på blött hår för min del trots att min orangea färg rann ur håret helt under mina två veckor på Rhodos. Har man däremot ett väldigt ljust hår bör det dra åt sig mer.
Det jag valde att göra eftersom mitt hår blivit fläckigt var att använda produkten på torrt hår och se hur resultatet blev, tilläggas ska då att det går åt otroligt mycket mer produkt än på blött hår. För den som har långt eller tjockt hår och vill ha ett knalligt resultat – köp två tuber! Resultatet på mitt rödblonda hår blev tokrosa! Hur fint som helst! (I verkligheten är det något skarpare i färgen)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För den som inte vill ha en knallig färg utan snarare kanske en pastellrosa, så finns det en vit toning också som är till för att blanda ut med en av de knalliga färgerna! Skitsmart och kul tycker jag! Dessutom finns dessa i blått, orange och lila, kanske i fler färger, men det är dem jag sett till.

Till den som är sugen på att testa vill jag ge några tips:
1. Testa på en slinga först. Det är ett måste! Du har iiiiingen aning om hur resultatet blir innan dess.
2. Ha handskar. Jag gnuggade genom håret utan handskar och hade ett (rosa) helvete att få bort det.
3. Får du produkt i ansiktet så ta bort med en bomullstuss med shampoo.
4. Är du jätterädd om din färg så kan detta vara lite farligt. Trots att den inte ska hålla mer än upptill 20 tvättar (vad jag förstått) så kan tonerna bita sig fast ordentligt.
5. Ser färgen fläckig ut innan du sköljt ur den kommer det att bli fläckigt.
6. Ta hjälp av någon som är duktig på hår.

Priset på detta guldkorn ligger på ca 139 kr/100 ml. Går så klart att beställa billigare på nätet!

0 Kommentarer
 1. Emily
  Emily says:

  Den har funnits innan så vitt jagvet! bara revlon som av någon anledning bestämt sig för att göra dem i tuber med 150 ml mindre för samma pris i stället för pumpflaskorna på 250 ml. Lurades in i det förra sommaren när jag skulle fräsha upp mitt orangea, köpte en tub som jag egentligen hade behöft två av för att det skulle täcka hela mitt hår, för att sedan upptäcka att den fann i en pumpflaska på nätet för samma pris. >.< En sådan flaska håller ca 3-4 ggr för mig så dom känns något bättre, bara att man får kolla lite extra efter dom mer speciella färgerna 🙂

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Ja de små förpackningarna har jag ju sett, fast jag tänker på deras fondant-serie! De färgerna med rosa, blått osv har jag inte sett 🙂 de finns inte heller i stora förpackningar

   Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Nja, det är rätt så knallrosa med lite lila ton, men så fort jag ska ta bilder lyser det röda genom lite! Jämför man bilden här med resultatet är det mer skarpare och lite mer kallt än det ser ut! Ville ha så chockigt som ditt, men svårt när det inte är blekt! Skitsnyggt blev ditt!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *