Makeuplook: Jag bröt mig in i himlen för att stjäla dina tårar

P9040049xxsm

Här får ni ett dagens ansikte! Egentligen sminkade jag mig helt annorlunda först, fick ett infall att testa lite av skuggorna jag köpte på Rhodos (ni får se sen), men det kändes lite för “coolt” så tvättade bort allt och kör på en mer retro look ikväll. Ska säga att jag är lite kär i att ha rosa hår och bära röda läppar. Det är en sådär härligt förbjuden kombo!

Bas
Clarins Beauty Flash Balm
Makeup Forever HD Foundation N117
Maybelline Fit Me Concealer 115
Clinique Blended Face Powder Transparency Neutral
Sleek Contouring and Blush Palette (light)
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder

Ögon
Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara
Smashbox Fade to black palette
Anastasia Brow Wiz Ash Blonde + Beauty Express Kit Brunette (ögonbryn)
Maybelline Lösfransar (står ej vad modellen heter)
Lancôme Crayon Khol Pencil

Läppar
Make Up Store Matt Lipstick Devil

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *