Sephora Colorful Eyeshadow

Som jag skrev i förra inlägget så gjorde jag en makeup med några av mina nya skuggor från Sephora häromdagen. Som jag också skrev tvättade jag bort den direkt – och det är något som inte händer mig ofta. Men ibland blir det så, att vissa saker bara känns fel. I detta fall kände jag mig lite för “cool” och våglig.

sephoraxx
I vilket fall! Nedan har ni en bild på de skuggor som jag använde.

Från vänster:
Rolling In The Grass, Banana Split och Comet Chaser. Den sistnämnda är något mer lila än vad bilden påvisar. Jag måste för övrigt köpa en ny kamera, mina bilder är hemska och gör inte alls färgerna rättvisa. Rolling In The Grass och Comet Chaser är högglansiga skuggor som passar den som vill riktiga “in your face”-skuggor, medan Banana Split är en skimmerskugga som är lite mer subtil i sin finish, inte färg, så klart!
Alla är otroligt lättarbetade, högpigmenterade och håller bra, kan varmt rekommendera var och en av dem. Pris ligger på ca 100 kr/st och finns på Sephora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *