Skåneland i mitt hjärta

Hej kära bloggläsare!
Jag har varit ruskigt dålig den senaste månaden på att uppdatera här. Haft lite problem att anpassa mig till det faktum att semestern faktiskt är slut på riktigt och att det är allvar som gäller ett tag framöver! Visst kan det bli så att en får lite semesterångest? Jag får det i alla fall! Usch för att vara vuxen, haha!
Just nu är jag i Skåne och de två kommande dagarna kommer jag jobba med kampanjbilderna för klockmärket Daniel Wellington! Ska bli superkul och ser framemot att få jobba med teamet! Alla är så duktiga och modellerna är skitsnygga – det kan inte bli annat än bra!

Någon kanske blir besviken och någon blir säkert glad, men jag har gett upp mitt Barbierosa hår, det var alldeles för jobbigt att hålla fint, jämnt och färgglatt, så nu är jag orange igen! Här får ni en sista bild på det rosa och snart kommer sminkningar med orange igen! Au revoir!

20140812-211436.jpg

0 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   Eftersom jag färgade håret rosa med färgbalsam så kunde jag dra ur färgen med en vanlig inpackning och sedan var det bara att färga det 🙂 färgade utväxten med permanent färg och längderna med en färgbomb från revlon!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *