Sommarnyheter från Dior

dior sommarkollektionDet här trillade in hos mig häromdagen – lite nyheter från Diors sommarkollektion! Enligt pressinformationen jag fått är hela kollektionen ganska stor, så detta är ett axplock av det som komma skall! Jag tänkte att jag ger en quicky på det som jag fått hem!

dior diorshow mono 658 cosmopolite dior diorshow mono 658 cosmopoliteDetta är nog den produkt jag blev mest exalterad av – Dior Diorshow Mono 658 Cosmopolite (jag beställer kortare produktnamn tack), vilket är mest pga att jag älskar sådär kopprigt varma skuggor som drar åt det metallicglansiga hållet. Det fungerar liksom alltid. Släpps i börja av maj!

dior diorshow triple volume plumping primerSedan har vi ett nysläpp av deras ögonfransprimer; Dior Diorshow Triple Volume Plumping Primer. Den förra var bra, så då kan vi väl hoppas att denna är snäppet vassare? Denna har du för övrigt under din mascara! Släpps i början av maj.

dior dioraddict lipglow pomade 001 universal pinkDior Dior Addict Lip Glow Pomade 001 Universal Pink är den enda produkten som jag hunnit testa. Generellt är jag väldigt förtjust i tintade läppoljor och denna är väl inget undantag. skön på läpparna och inte ens lite klistrig.

dior dioraddict ultra gloss 765 ultradiorDior Dior Addict Ultra Gloss 765 Ultradior. En av Diors bästsäljare! Personligen är jag inget läppglansfan, men färgen är jättefin. Min bild ljuger lite grann, då färgen är mer åt det rosa hållet än vad som syns!

Tyvärr har jag slarvat bort pressinfon, så inte helt hundra på priser och exakta släppdatum på dessa produkter!

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *