Take me as I am

Hej! Har ni saknat mig? Jag tror nästan inte det! Det har ju varit så fantastiskt fint väder i flera dagar så hoppas att du varit ute och njutit av vädret istället för att uggla framför datorn. Besökarantalet de senaste dagarna säger mig i alla fall att fallet varit så! Själv har jag varit ute massor och suttit på uteserveringar och gottat mig i värmen.

I alla fall så kommer det snart nya inlägg. Just nu håller jag på att uppdatera inlägg bakåt i tiden för att märka vilka produkter som är cruelty free och veganska, vilket kommer att ta ett tag eftersom jag skrivit rätt många inlägg och vill vara säker på att jag märker dem rätt.


Tills vi ses nästa gång bjuder jag på lite “sminkbilder” som inte riktigt blev som det var tänkt. Du som sminkbloggar/tar mycket selfies vet exakt vad jag menar; de där bilderna när det var meningen att en skulle se flörtig ut, le lite sött eller där någon kom in i rummet eller du höll på att tappa kameran. De där bilderna som bara blev lite sådär off. Mankanjuintevarasygghelatiden

Och just ja! Snart kommer det en ny video också, stay tuned!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *