Makeuplook: Smudge Eye

Wow vad lycklig jag är över denna värme! Tycker ni inte att det är helt underbart? Jag är i alla fall i extas! Det enda jag inte gillar är att foundation smälter på tre sekunder… Men det är väl sådant man får leva med! Denna makeup bar jag igår när jag skulle ut och ta ett av sommarens första glas vin på uteservering. Lovely!

Bas
bareMinerals Complexion Rescue Vanilla 02
bareMinerals SPF20 Correcting Concealer Light 2
Clinique Blended Face Powder Natural
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle

Ögon
Maybelline Lash Sensational Mascara
ELF Kohl Eyeliner Black
ELF Cream Eyeshadow Bronzed
Make Up Store Microshadow Muffin + Vanilla
Lumene Eyepencil Brown 2
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown
Eylure Eyelashes No154

Läppar
IDUN Minerals Creme Lipstick Elise

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] 1. Vad svårt! Jag tror dock att jag skulle köra rökiga, varmt bruna ögon med en eyeliner med vinge, rufsigt ifyllda ögonbryn och en lättburen läpp – eller en klassiskt röd. Lite osäker där! Hur mycket jag än älskar en turkos sotning känns dessa looker med lättburna! 2. Just nu klarar jag mig inte mig utan MAKIASH Perfect Finish Loose Powder, The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate (varit en favorit i över ett år) och Urban Decay All Nighter Setting Spray! 3. Ja, fast nej! Den första mascara som jag verkligen älskade var Max Factor 2000 Calories Mascara, men den slutade jag nyligen använda eftersom Max Factor dessvärre testar på djur! Så fram till för kanske ett år sedan var det min to go-produkt! 4. Det var en bra fråga! Jag vet faktiskt inte. Det enda jag kommer på var att jag ville gråta om någon fyllde i mina bryn när jag var tonåring men nu älskar jag ett par bra bryn! 5. Börjar med att be om ursäkt, jag har dyr smak på foundation, men följande är heta tips: Urban Decay Naked Skin Foundation, By Terry Cover Expert SPF 15 och Make Up For Ever Ultra HD Foundation. De finns i fint färgutbud och har en bra hållbarhet! 6. Lite svårt eftersom jag inte vet hur du ser ut eller vad du har för stil, men en kombination jag gillar att göra på blondiner med blå ögon är en brun sotning med ett par rosa läppar i en starkare nyans, det får ögonen att poppa ordentligt (lite som denna makeup eller denna)! Annars tycker jag det är supersnyggt med lite grungiga ögon, tänk att du kör en lite smetig sotning med mycket smink under ögat! Lite som denna! […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *