TÄVLING – Vinn hudvård från REN Skincare

ren skincare flash rinse 1 minute maskVarje söndag fram till den 25/12 kommer jag att ha en tävling här på bloggen (och en på Instagram) där du som läsare har möjlighet att vinna bland annat några av mina favoritprodukter från olika märken. Gemensamt för alla är att de är helt cruelty free, och väldigt många av dem veganska! Varje tävling kommer att finnas på både Instagram och bloggen och du har möjlighet att tävla i båda två om du vill.

Första tävlingen är sponsrad av REN Skincare och Pagro och här tävlar vi ut en av mina favoritprodukter från REN, nämligen REN Flash Rinse 1 Minute Facial! Detta är en ansiktsmask som förvandlar det glåmiga ansiktet till ett med massor av lyster och trollar t o m bort tecken av den värsta bakfyllan. REN Flash Rinse är inte djurtestad och helt vegansk. Värde ligger på 479 kr.

Vad behöver du göra för att vinna? Lämna en kommentar med ditt namn och din e-postadress (denna visas endast för mig) och berätta något kul som hänt dig i år!

Vinnarens namn presenteras nästa söndag 11/12 och kommer att kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

*Detta inlägg är ett samarbete

/This is a competition for my Swedish readers where one can win skincare from REN

30 Kommentarer
 1. Mikaela Zetterström
  Mikaela Zetterström says:

  Jag fick ett förhållande i år med en person jag verkligen älskar så otroligt mycket, han är helt fantastisk och gör mitt liv så otroligt mycket bättre! Bästa som hänt i år!

  Svara
 2. Venus Sabetkar
  Venus Sabetkar says:

  Ärligt talat så har det varit ett rätt så kämpigt år.. så jag fick fundera över frågan ett tag.. men sen kom jag på att jag ju fick ställa ut min konst på Djurens Rätts mässa Vegovision..det var verkligen roligt. Glad över det 🙂

  Svara
 3. Katrin Niklasson
  Katrin Niklasson says:

  2016 var året då jag och min pojkvän, efter en turbulent och låååång startsträcka, bestämde att det var vi på riktigt.
  Trots att vi är i 30-årsåldern, en av oss snart 40, kan det lätt bli att man beter sig som 15 när det kommer till kärlek. På gott och ont!

  Svara
 4. Vesna
  Vesna says:

  Skulle vara jätte kul att testa denna produkt, har aldrig testat något från REN 🙂
  Något kul som hänt mig i år? Jag klarade svenska som andra språk (flyttade till Sverige i början av 2015). Visst, det finns så mycket jag måste lära mig fortfarande, men är i alla fall nöjd hur det går just nu. 🙂

  Svara
 5. Amanda
  Amanda says:

  Det har inte hänt så mycket kul men en sak har hänt. Kvinnokliniken har tagit mig på allvar efter två år och nu är jag diagnostiserad med PMDS och en jävligt tråkig hudsjukdom. Yey me?!? 🙂

  Svara
 6. Mimmi
  Mimmi says:

  Hej! Glad vegan i juletider som skulle önska att få chansen till att få prova denna ansiktsmask ! Håller tummarna att jag får chansen!
  Skulle passa bra i jul mörkret! 😀

  Svara
 7. Klara
  Klara says:

  Detta året har ju egentligen vart ett jäkla skitår, både i världen och i mitt huvud. Men någonting som gjort det uthärdligt är att jag kommit på att jag älskar fan smink och hudvård. Har tidigare typ tänkt att det är lite tramsigt, onödigt och nästan pinsamt att erkänna att man är intresserad av sådana ytliga och “tjejiga” grejer. Det finaste som finns är ju att “inte vara som andra tjejer”(gah, vad är det för fel på världen?!). Men i år har jag helt struntat i detta och tillåtit mig att totalt gotta in mig i dyra masker, orimliga mängder highlighters och så många beautybloggar jag bara hinner med. Jag väljer väl själv vad jag lägger min tid och mina pengar på! Så himla härligt och typ terapeutiskt att få lägga så mycket energi på bara sig själv, rekommenderar starkt!
  Mvh självisk och ytlig tjej forever

  Svara
 8. hanna
  hanna says:

  Jag bestämde mig för att kämpa för att må bättre efter en helvetes vår och nu är jag himla mycket mer harmonisk i själen! Heja heja oss som tar vår psykiska hälsa på allvar <3

  Svara
 9. Emma Bäck
  Emma Bäck says:

  I år mötte jag the Love of my life: mig själv! Insåg att ännu ett år med att må dåligt var inte något jag ville så jag kämpade och började ta hand om mig själv!

  Svara
 10. cecilia
  cecilia says:

  efter att ha varit fast i ett abusive förhållande länge har jag varit ensam i många år, men i år träffade jag någon som allting verkligen känns rätt med. så skönt att kunna slappna av och veta att det inte lurar någon utpressning eller psykiskt våld runt hörnet, allting känns bara tryggt och skönt på ett sätt det aldrig gjort tidigare. så det är nog det bästa som hänt mig i år, många år till och med.

  Svara
 11. Åse
  Åse says:

  I år har det hänt en hel del saker, både bra och dåliga men den bästa var nog ändå att min partner friade till mig i April. Jag är så lyckligt lottad.

  Svara
 12. Josefin
  Josefin says:

  I år har jag fått göra praktik på en helt fantastisk arbetsplats som del i min socionomutbildning! Jag har fått träffa underbart fina människor, fått känna att det går att göra skillnad och upptäckt att jag brinner för att hjälpa människor med missbruksproblem och psykisk ohälsa. ✨

  Svara
 13. sandra
  sandra says:

  Jag har börjat överkomma min största rädsla, klaustrofobi. Och det har jag genom att detta år ha flygit fyra gånger, varav två av gångerna var små inrikesflygplan utomlands. Dessutom har jag simmat i en grotta så jag kan säga att jag sjukt stolt över mig själv!

  Svara
 14. Ann-Sofie
  Ann-Sofie says:

  Jag började jobba på ett äldreboende i våras. Var så osäker på om jag skulle trivas/klara av det men kände typ direkt att this is it! Så många fina stunder med gamla/äldre/sjuka/döende så man blir helt varm. Visst är det jobbigt som tusan ibland men samtidigt är det så givande, man är verkligen behövd och gör nytta deras sista tid i livet och det känns stort.

  Svara
 15. Therese
  Therese says:

  Året har gått fort med tre barn och heltidsarbete. Jag har äntligen kommit igång att styrketräna igen. Jag har insett vikten av att prioritera sig själv emellanåt för att orka med vardagen och boi

  Svara
 16. Anna J
  Anna J says:

  Hänt mycket detta år. Börjat med att hamna IVF-kö, som känns ont i hjärtat att behöva vänta på få hjälp att få barn när andra ser det som något enkelt, så försöker hålla huvud högt. Fått jobb som snart tar slut, så springer på arbetsintervjuer. Varit ett jobbigt år, leva med astma och multiallergisk. Men ska inte gnälla jobbar just nu som undersköterska på sjukhuset på en avdelning med människor som har sjukdomar i lungorna. Bland annat lungcancer och blir många tunga dagar, då man ser en annan människa som är ung gå vidare upp i molnen.

  Svara
 17. C
  C says:

  2016 har varit ett riktigt skitår på många vis men jag försöker se det positivt.
  Jag har vågat vara mig själv, jag har kommit ut som bisexuell, ändrat min stil, sagt fuck you till min fd chef som behandlade mig som skit.
  Jag va på en konsert med Kent och det var den bästa dagen i hela mitt liv.
  Jag har fått en läkare som tar mig på allvar.
  Jag börjar bli frisk.
  Lite mer än en sak men wth 🙂

  Svara
 18. Erika
  Erika says:

  Vad kul tävling! En kul grej som hänt mig i år är att jag flyttade till Tyskland (så himla bra vegoland, kommer sakna det!) i ett par månader samt blev kär!

  Svara
 19. Nadja
  Nadja says:

  Jag åkte till LA och fick världens “aha” om vad livet egentligen borde handla om. Mindre om saker och prestationer och mer om upplevelser och kärlek

  Svara
 20. Petra
  Petra says:

  Jag blev färdig med en förberedande utbildning och har börjat på en ny samtidigt som jag läser en heltidsutbildning. Har fantastiska vänner som jag träffar aldeldes för lite. Men fick en härlig festivalupplevelse med några utav dem i somras, den rider jag fortfarande på!

  Svara
 21. Liselotte
  Liselotte says:

  Jag har varit på tjejmiddagar!

  Anledningar till att detta är värt att lyfta:
  1) Jag har alltid känt mig utanför bland tjejer och bara haft killkompisar
  2) Jag skaffade barn helt i ofas med hela bekantskapskretsen och blev “mamma” i allas ögon
  3) Jag led av ätstörningar i nästan hela 20-årsåldern (vilket varken underlättar kompisbildande eller middagar…)
  4) Jag har flyttat flera gånger och bara lärt känna folk som bott på stället hela sitt liv och redan fixat sitt sociala liv
  5) Jag är livrädd för att få nej och har därför en mur att klättra över för att ens fråga någon på fika

  Anledningar till att det inte behöver lyftas:
  1) Vänskap mellan kvinnor är cool oavsett hur lätt/svårt den har varit att nå fram till

  Svara
 22. Lins
  Lins says:

  Alltså det här är kanske lite lame jämfört med alla andras fina historier, men förra året köpte vi ett gammalt ruckel till hus. Ba “åh vad charmigt renoveringsprojekt” lixom. Sen att vi inte hade en aaaaning om hur extremt mycket jobb det är med ett hus (och en bebis??) är en annan historia. Första natten i huset så började våran asgamla Elpanna krångla. Så det var jättejättevrålkallt. Och den har krånglat som ett helvete hela vintern och gett oss massiva elräkningar på köpet. MEN!! Häromdagen fick vi beviljat ett lån till bergvärme! Alltså så himla underbart att inte behöva tänka på att det ska bli skitkallt, att något ska gå sönder eller om en måste ta en dusch i kallvatten – så underbart! Längtar!! P.s köp inte ett gammalt hus.

  Svara
 23. Natalie
  Natalie says:

  Därför är 2016 det bästa året någonsin för mig:

  – Det här året träffade jag min underbara kille (som jag numera är sambo med.) En människa som har lärt mig vad riktigt kärlek är och som jag känner mig så lycklig med att ha i livet. Han stöttar mig i allt och vill dela sitt liv med mig. En person som jag kan vara mig själv med och som älskar mig! Det är en kärlek alla borde känna verkligen.

  – Jag kom in på min drömutbildning. En utbildning som jag länge kämpat för att nå, vilket har krävt extra studier efter gymnasiet, mycket tid och arbete. Nu är jag här och har aldrig varit lyckligare som när jag fick antagningsbeskedet i somras. Nu såhär in på utbildningen så ångrar jag inte en sekund av det arbetet jag la ner för att nå hit.

  Lycka finns på riktigt !

  Svara
 24. AnnaKaize
  AnnaKaize says:

  Min Älskling är dyslektiker men skrattar lika mycket som jag när han läser fel etc. Senaste exemplet är reklamen från Systembolaget som går på TV nu (Vem påverkas när du dricker) och den i sig är ju inte rolig, men hans kommentar var “Nu kommer den där gayreklamen igen”.
  Jag: “Vaddå Gayreklam?”
  Han: “Är inte QX den där gaytidningen?”
  Jag: “Det står IQ…..”

  Att läsa fel på TVÅ bokstäver är fasen en bedrift 😀

  Sen har jag iaf lyckats bränna ca 3000 kcal redan före lunch idag- jag glömde en plåt Lussebullar i ugnen… -_-
  På ett mer seriöst plan så har min dotter ÄNTLIGEN fått den hjälp hon behöver mot sin depression och panikångest, och DET gör Mammahjärtat alldeles varmt av lycka.
  Tack för en fab blogg btw- hittade hit när jag googlade swatches på Isadoras Boho Baroque, så nu har du en ny prenumerant eller vad det nu heter.
  Ha en underbar Jul nu din fantastiskt vackra kvinna! Är gammal nog att vara din mamma, men är galen i makeup och hudvård o din blogg har precis det jag älskar. Tack! <3

  Svara
 25. Emma Olivier
  Emma Olivier says:

  Träffade Jason Issacs, skådespelaren som spelar Lucius Malfoy i Harry Potter-filmerna och han var typ världens trevligaste snubbe! 🙂

  Svara
 26. Paola
  Paola says:

  Jag måste laga en tand med implantat eftersom den inte går att fixa på annat sätt. Har vetat sedan i juni att det kommer att kosta 25000 (!!!) för EN ENDA TAND. Men. När jag var hos tandläkaren för några veckor sedan fick jag veta att det bara kommer att kosta hälften ungefär! Så plötsligt har jag 12000 spänn att shoppa upp. För det är vad jag ska göra som tröst för att jag ändå måste göra av med lika mycket på tandjäkeln. DET är roligt!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 14 =