Tävling – vinn produkter från Lumene

tävling lumene Sista tävlingen av mina decembertävlingar! Hoppas att ni gillat detta, det har i alla fall jag gjort! Så många roliga och fina kommentarer och det känns som att jag lärt känna er alla lite bättre. Sista tävlingen är i samarbete med Lumene där du har chans att vinna ett paket innehållande hela åtta produkter! Jag har pratat mycket med Lumene och de är införstådda med att jag är vegan och vad jag kan uttyda är samtliga produkter veganska, vilket betyder att det ska vara fritt fram för alla! Många av dessa produkter är jag ett superfan av, t ex Vitamin C Mist, och vissa är produkter som Lumene tycker är riktiga guldklimpar, så lite blandat.

Vinsten innehåller följande:
· Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer
· Lumene CC Color Correcting & Blurring Primer
· Lumene Valo Glow Refresh Hydrating Vitamin C Mist
· Lumene Sheer Finish Loose Powder
· Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum
· Lumene Invisible Illumination Nordic Light Serum Concealer
· Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer Rosy Dawn
· Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner

Värde: ca 1800 kr

Vad behöver du göra för att vinna? Berätta lite om vem du är och vad du skulle vilja se mer av här på bloggen! Jag kommer att tävla ut ett exakt likadant kit på Instagram, Spindelsven, och det är ok att delta i båda tävlingarna.

Vinnarna presenteras 2/1 (för helt ärligt lär jag vara för bakfull 1/1 för att ta tag i detta, men man vet ju aldrig). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

*Detta är ett samarbete

/Competition for readers living in Sweden 

21 Kommentarer
 1. Daniela
  Daniela says:

  Hej! Vilken Drömvinst! Jag måste ta chansen! Vem jag är? Daniela 33, lever med min dotter som är 11. Strävan efter att leva så giftfritt och miljövänligt som möjligt, äter därför inte kött! Ska jag vara ärlig är det en djungel att lära sig allt. Förra året plastbantade vi, detta årets mission är att lära mig mer om veganism så denna vinst skulle passa perfekt! Jag håller tummarna

  Svara
 2. Amanda
  Amanda says:

  Hallå! Amanda här. Bor i Umeå och härjar med min lilla jappe Nemi i skogarna. Jag är sjukskriven sedan ett år tillbaka pga av tuff pmds men har nu funnit en glädje i smink och tvserier såklart!! Jag reser rätt ofta till min hemstad så tips på fiffiga lösningar, hur du organiserar vore supertacksamt!

  Svara
 3. Elinore
  Elinore says:

  Jag heter elinore. Gillar hundar och att laga mat, samt slå oändliga kullerbyttor. Gillar tequila och att dansa som en dummis. Smink är asakul och jag skulle vilja vinna.
  Skulle vilja se fler smokey eyes. Och fler recensioner på läppstift.

  Svara
 4. Moa
  Moa says:

  Vilken underbar vinst du lottar ut!

  Jag skulle vilja se mer om veganska produkter, kanske en guide till hur en kan kolla efter vad som innehåller animaliska ämnen då det känns svårare än att veta vilka märken som testar på djur.

  Och vem är jag? Jag är student och ensamstående på heltid till mina två små barn. Har ett nyfunnet intresse för smink och skönhet, som är större än min budget är så att vinna detta hade varit en dröm för min hytud och mitt sinne! ❤️

  Svara
 5. Jennifer
  Jennifer says:

  Hej!

  Jag heter Jennifer, är 24 år och bor i Stockholm. Studerar på masternivå vid Stockholms universitet och har en stor passion för smink eftersom det är roligt, ett sätt att vara kreativ och även känna sig fin på! Yoga är också härligt!

  Jag skulle vilja se mer tester av olika bassmink och se hur länge det håller sig under dagen, hur det ser ut etc. Och kanske nytt och spännande på marknaden!

  Svara
 6. Sarah Markensten
  Sarah Markensten says:

  Jag är 35 år. Har tre barn. Jobbar som bibliotekarie. Jag blir mer och mer intresserad av smink. Jag tycker att det är ett sätt att rå om sig själv på, lyfta fram och leka. Jag vill gärna ser mer av den färgsprakande lekfullheten du lyfter fram. Såna som du har fått mig att fatta att smink är ett kreativt uttryckssätt. Inte bara något som ska få en att vara perfekt och felfri. Älskar det ❣

  Svara
 7. Jonna
  Jonna says:

  Hej!

  Just hittat till din sida så svårt att säga på rak arm vad jag vill läsa mer om! Är dock mer och mer intresserad av vegansk livsföring och behöver väl pepp på alla håll och kanter för att inse att det faktiskt inte är så svårt. Har även ett växande intresse för smink, hudvård och skönhet och vill vara en förebild för mina två barn. Skönhet kan vara ett statement på dina villkor utan att förstöra framtiden för våra små.
  För övrigt en kämpande småbarnsmorsa i södra Stockholm. Det finns det många av visserligen men mina finska rötter suktar efter Lumene…

  Svara
 8. Anne
  Anne says:

  Jag har inte besökt din sida tidigare så vet inte så mycket vad du har skrivit tidigare. Själv är lite äldre kvinna som försöker ta hand om mig med naturliga produkter ännu mera vad tidigare. Sminkar mig inte så starka färger utan vill se naturligt ut. Därför läser gärna om produkter som är skonsamma utan onödiga kemikalier. Tips på produkter att sminka ögonbryn och hur man gör om ögonbrynen finns inte kvar samt dölja rödaktig näsa. Samt sminkning när man bär glasögon.

  Svara
 9. Sofi Fifi Karlsson
  Sofi Fifi Karlsson says:

  Hallå!
  Jag är en kvinna på 27 och ett halvt bast som gillar hundar och mina kompisar! Jag har nyligen startat om mitt liv i en ny stad med nytt jobb i hopp om att hitta lugnet, mig själv och förstå bättre vad som är viktigt i livet efter år av att försöka leva upp till nån slags ideal på min tillvaro som bara lett till stress och frustration. Med detta har jag också börjat tänka mer på världen omkring mig. Naturen är viktig, djuren, planeten i stort och alla som lever där. För tre år sedan hade jag ett års köpstopp, något som fick mig att förstå att vi inte behöver konsumera så mycket för att vara lyckliga. Jag satsar nu mer på kvalitet och tänker flera varv innan jag lägger upp något på kassadisken, detta har även övergått i vilken mat jag köper. Mitt fokus nu och framöver ligger på att hitta mitt eget värde och inte försöka mäta mig själv genom vad jag tror att andra värdesätter, nåt som är svårt för någon som alltid försökt vara till lags och som aldrig känt sig lika bra. Jag vill känna mig vacker som jag är, vill träna för att bli stark – inte smal, vill känna mig bekväm i att sticka ut ibland. Jag gillar din blogg för att den väcker min nyfikenhet för färger och nya sätt att sminka och inte bara för att köpa nya grejer som gör i princip samma sak som alla andra. Jag gillar också hur du vågar se ut som du vill, med eller utan smink. En annan bra grej är att du testar produkter så jag slipper, och kan fokusera på att konsumera bara det som faktiskt kan leverera och som verkar passa mig.
  Något jag vill se mer av är steg för steg-inlägg och videor! Jag tyckte högstadiesmink-videon var väldigt kul och enkel att relatera med!

  Svara
 10. Elija
  Elija says:

  Jag brinner för djur och deras välmående. Jag tar hand om djur som behöver hem, nu senast en katt som skulle avlivas och en förvildad katt med 6 kattungar. Jag arbetar som personlig assistent och vill någon gång arbeta med djur. Det jag brinner mest för är att ingen ska behöva lida, alla ska ha värdiga och fria liv, såväl människor som djur.
  Jag vill så himla gärna vinna då jag älskar Lumene men inte har så mycket pengar att lägga på hudvård och skönhet.
  Jag älskar din blogg så det var svårt att komma på något, jag tycker det är kul att se olika frisyrer och jag älskar att se mörka eller färgstarka dramatiska sminkningar med mycket kontraster och kreativa former. Så det hade varit kul att se mer av det.

  Svara
 11. Carro
  Carro says:

  Vilken rolig tävling!
  Jag heter Caroline men är alldeles för cool för att inte ha ett smeknamn så jag går främst under namnet carro.
  Jag är 21 år gammal, skåning, feminist och en riktig jäkla nörd.
  Jag älskar med varenda cell av min kropp, kan snacka ner berg, få tyst på en Sverigedemokrat och kan hela återge alla harry potter böcker ord för ord.
  Det är där nörigheten kommer in. Jag gillar inte bara smink, det är min identitet.
  Förutom smink, feminism och harry potter är jag även ett stort kentfan, djurälskare och aktivist. Hade varit så najs att vinna pga budgeten för skönhet är inte svinhög som sjukskriven.

  Det jag vill se mer av i din blogg är duuuuuuuuuu!!! Du är fett skön och jag relaterar till dig så jäkla hårt. Typ mer videobloggar hade varit awesome!
  Vi borde vara bästisar!!! Ha de bäst!

  Svara
 12. Rebecka
  Rebecka says:

  Hej

  Rebecka heter jag och är 29 år gammal, jag bor i Stockholm och arbetar som sjuksköterska. Har en sambo och älskar smink och hudvård. Är trött på att behöva försvara mitt intresse i förhållande till att jag kallar mig feminist. (Suck). I övrigt så gillar jag att springa, mysa hemma och träffa vänner och familj.
  Jag har inte följt dig särskilt länge, men typ det första jag reagerade på var din fantastiska hud. Jag önskar därför mer hudvård- lite om syror kanske?
  Tack för en fin blogg! Jag älskar Lumene och håller tummarna.

  Svara
 13. Caroline Torbjörnsen Valberg
  Caroline Torbjörnsen Valberg says:

  Jag är en kvinna på 27 år, som lever med make och dotter. Trav är ett stort intresse! Skulle vara kul att veta hur man förebygger huden på bästa sätt i påfrestande miljöer 🙂

  Svara
 14. Sara
  Sara says:

  Jag är en tant på 40+. Bor i Stockholm med man och två döttrar. Jobbar på kontor. Håller mest på med musik och stickning på fritiden. Mitt intresse för hudvård och skönhet har kommit igång de senaste åren, det började med att jag fick utslag och markant känsligare/torrare hud och började söka information om det. Hamnade på diverse bloggar och fick på köpet en massa roliga skönhetstips m m som jag tidigare inte haft någon större koll på. Väldigt kul och intressant men kan bli lite dyrt emellanåt… 🙂

  Skulle gärna läsa mer om vardagsanpassade sminkningar, även om jag förstår att det kanske inte är så kul att skriva om… Jag har väl sådär en kvart på mig en vanlig vardagsmorgon, inklusive tandborstning och hårfix, så det blir inga konstnärliga mästerverk. Kul att passa på och ta ut svängarna när det är fest, men det är det ju tyvärr inte så ofta. Alla mina “snälla” och diskreta skuggor behöver också lite kärlek, det blir lätt bara en snabb bas, mascara och ögonbryn när jag har bråttom. Tråååkigt! Min ambition är att min stigande ålder inte ska behöva innebära att jag blir osynlig, utan helst tvärtom – att jag syns och tar plats!

  Svara
 15. Madeleine Leonnie Karlsson
  Madeleine Leonnie Karlsson says:

  Jag är tjugosex år och bor i Åre/Östersund med min dotter och min bästa vän Freddan. Vi lever livets glada dagar här uppe men något jag lagt märke till är att min hy påverkas väldigt mycket av väderomslag och miljöombyte. Det skulle jag älska att lära mig mer om hur man bäst tacklar!
  Från -30 till +30 grader under året är varken kul för huden eller håret.

  Merci för en grymt inspirerande blogg!

  /madeleine.leonnie@hotmail.com

  Svara
 16. Johanna
  Johanna says:

  Jag heter Johanna och är en 22-årig student som också är vegan, och som absolut älskar skönhetsvård och sminkningar. Tyvärr blir det svårt att prova nya produkter och att göra snygga sminkningar när man inte tar något studentlån, så att vinna det här fina kitet hade varit helt underbart inför nästa termin! Jag hade väldigt gärna sett mer videotutorials på dina sminkningar här på bloggen, så att man kan få lära sig lite själv där hemma!

  Thumbs up för en awesome blogg med härliga veganska tips och kul med decembertävlingar!

  Svara
 17. Ullan
  Ullan says:

  Jag är äldre än de flesta här men gillar verkligen allt jag ser och läser här! Lite fler tips för kvinnor i mogen ålder, 45+! … temasminkningar, mer om budget kontra lyx och gärna trender (hiss & diss!).

  Svara
 18. Ida
  Ida says:

  Detta är tönten Ida, som presenterade sig på instagram haha! Jag är 26 år, ganska nybliven vegan efter tio år som vegetarian och är så jäkla taggad men så studentpank Så ett pris som detta skulle göra mig själaglad! Jag älskar kreativitet och skönhetspryttlar, mitt hjärta går varmt för djur av alla slag och diverse nörderier. Jag skulle gärna se att du korsade dina mer artsy sminkningar med de som är mer “inom beautynorm”, det vore spännande att se vad du skulle göra av det! Kanske också något i stil med “månadens guldkorn” eller så, jag tycker alltid det är kul att se vad för favoriter olika personer har för tillfället och varför! Annars står mer glitter och mer mörka läppar alltid stabilt i topp för mig haha. Du är grym!

  Svara
 19. Ann-Charlotte Larsson
  Ann-Charlotte Larsson says:

  Hej!
  Jag är en medelålders sjuksköterska boendes i Stockholm.
  Har inte följt dig tidigare, utan hittade hit genom att du “dök upp” i mitt Instagramflöde med en helt fantastisk tävling 🙂 Jag älskar verkligen Lumenes produkter, de gör mig alltid nöjd och kostar mindre än många andra märken.
  Det jag hoppas hitta här är ärliga recensioner av hudvårdsprodukter och make-up.
  Goda råd om make-up på en inte alltid så samarbetsvillig hudkostym mottages också tacksamt.
  Och lyxiga tävlingar som denna gör ju vem som helst lycklig 🙂

  Gott Nytt År!

  Svara
 20. Maria C
  Maria C says:

  Hej Ida!
  Jag är en 46-årig tjej som är väldigt intresserad av hudvård och make-up! Eftersom jag kommit upp lite i åren så tar jag tacksamt emot make-up tips för oss äldre, t. ex vad man ska undvika för att se äldre ut när man sminkar sig och vad man ska tänka på för att se ungdomlig och fräsch ut. Alla tips och råd är välkomna, då jag själv inte har någon utbildning i detta och inte känner någon som har det heller som kan hjälpa mig. Jag skulle också gärna vilja ha förslag på hur man t. ex får ett rött läppstift att hålla hela kvällen och andra kloka make-up tricks som du kan!

  Om jag detta underbara Lumene-kit vann, skulle min önskedröm om en perfekt hud bli sann!

  Kram Maria C.

  Svara
 21. Sandra
  Sandra says:

  Hej!

  Jag glider in i sista minuten och lämnar en kommentar. Är bosatt i lilla Kumla och jobbar med media. Hudvårdsnörd och sminkälskare som gillar att gotta ner sig i detaljer och ingredienser. Heligaste stunden om dagarna är minuterna på badrummet då jag får ta hand om fejjan och ge huden lite extra kärlek. Är för övrigt frälst i skräck och skriver filmmanus vid sidan av mitt “riktiga” jobb.

  Jag skulle gärna vilja se mer av dina artistiska sminkningar här på bloggen! De är inte bara vackra att se på men också sjukt inspirerande: de får fantasin att flöda och man vill bara sätta sig ner och själv låta penseln sväva fritt.

  Tack för en fin blogg!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *